A venit momentul…să locuiți împreună

88
A venit momentul…să locuiți împreună - avennitmomentulsalocuiti-1395663533.jpg
Sunteți de mult timp împreună și ați ajuns la concluzia că este cazul să treceți la urmatoarea etapă a relației, să vă mutați împreună. Această schimbare te bucură și te sperie în același timp.


Fii realistă
Mai mult timp împreună nu înseamnă mai mult timp de giugiuleală ci aduce mai aproape posibilitatea de a interveni pe lângă blestemata rutină și mici conflicte ocazionale.
O nouă rutină
Amândoi veți fi nevoiți să vă schimbați programul zilnic și obiceiurile în funcție de celălalt. Dacă până acum pentru el era ok să folosească podeaua în loc de șifonier pentru haine, de acum se vor schimba multe! Iar pentru tine vor fi o grămadă de nervi, pentru că nu vei putea să îl dezveți de stilul de burlac prea ușor.


Gândește înainte să vorbești
Evită să provoci discuții în contradictoriu inutile, care se pot transforma în adevărate tragedii dacă sunteți amândoi orgolioși. Uneori este bine să faci și compromisuri sau să înveți să fii discretă și să sugerezi în loc să impui anumite reguli.
"Iubitule, îmi place la nebunie când îți arunci hainele murdare la coșul de rufe" sună mai bine decât "Iar ai aruncat hainele pe jos deși ți-am spus de atâtea ori…".


Stabiliți totul împreună
Oricât de bine intenționată ești când te hotărățti să decorezi apartamentul și să scapi de vechiul lui fotoliu, lui nu o să i se pară la fel de incitant. Stabiliți regulile casei împreună și fiți sinceri de la început în legătură cu așteptările dar și cu defectele voastre.(sursa:www.cosmopolitan.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6146 secunde