Mai multe ştiri online:

Veștile proaste se dau pe ocolite

Ştire online publicată Luni, 24 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Pe când era copil, Bulă s-a întâlnit pe stradă cu un vecin care se întorcea, călare pe măgar, dintr-o călătorie. Omul l-a salutat, l-a întrebat ce era nou prin mahala și, în mod special, ce mai făcea pisica lui, o pisică roșcată la care ținea foarte mult. 
- A, pisica ta a murit, i-a spus Bulă. 
- E o veste foarte tristă, nu puteai să mi-o spui mai pe ocolite? 
- Și cum ar fi trebuit să ți-o spun? 
- Puteai să-mi spui, de pildă: „Era foarte cald, pisica ta a vrut să se plimbe pe acoperiș, dar țigla era fierbinte, pisica a sărit, a alunecat, a vrut, săraca, să se agațe de streașină și a căzut...”. Ceva de genul ăsta! Ca să am timp să mă pregătesc! 
- Te rog să mă ierți, i-a spus tânărul Bulă. 
- Ei, asta e, a spus vecinul. E trist, dar ce pot să fac? Biata pisicuță... Mai bine spune-mi: ce face scumpa mea soție? 
- A, da, tocmai voiam să-ți spun. Era foarte cald, soția ta a vrut să se plimbe pe acoperișul-terasă, ca să se răcorească...
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8724 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2787 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3004 secunde