Ultimele măsuri anti-criză ale lui Boc

833
Ultimele măsuri  anti-criză ale lui Boc - taxeanticriza-1328541052.jpg
HG 69 / 1 februarie 2012

1. Reangajarea obligatorie a pen-sionarilor pentru a putea finaliza marile realizări începute în Epoca de Aur: Canalul Dunăre - Marea Neagră, Dunăre-București, construcția unei noi Case a Poporului etc.

2. Impozitarea consumului de hârtie igienică în funcție de straturi, deoarece în așa vremuri căcăcioase nu se poate trece cu vederea un asemenea potențial. Cei care nu mănâncă nimic și în consecință nu "produc" vor plăti un impozit forfetar.

3. Taxa pe aer la un nivel de 0,04 euro/mc consumat. Astmaticii au reducere de la 25% până la 100% în cazul când se opresc din respirat mai mult de 15 minute.

4. Impozitarea pe kilogram. Orice român peste 35 de kg este un "gras nesimțit", pe principiul lui Băsescu "slăbuțul îl duce în spate pe cel gras".

5. Taxa pe "vânturi trase", că prea s-au obișnuit românii să-și dea aere. Taxa va adăuga 24% la fac-tura de gaz și va fi obligatorie ca taxa "radio -Tv" de pe factura de curent.

6. Persoanele care își rod unghiile vor achita TVA care va fi calculat la 100 de grame de unghii la un preț care va fi stabilit de către guvern deoarece consumă un aliment și e normal să plătească.

7. Persoanele cu dizabilități care umblă în cărucioare pe străzi (scaune electrice, conform d-rei Elena Băsescu) vor achita taxa de drum ca orice autovehicul. Dacă vor fi prinși cu taxa neplătită, li se va confisca căruciorul și vor fi trimiși acasă pe jos.

8. Se va elimina impozitul pe venit în 2 faze.

În prima fază se va elimina venitul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Februarie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 06 Februarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 06 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : BOC și-a dat DEMISIA
Pagina a fost generata in 1.3192 secunde