Surpriză! Lui Băsescu nu i se poate lua Președinția deoarece a trecut-o pe numele fiică-si!

733
Surpriză! Lui Băsescu nu i se poate lua Președinția deoarece a trecut-o pe numele fiică-si! - luibasescunuisepoateluapresedint-1341764194.jpg
Șoc pentru USL! După ce Victor Ponta și Crin Antonescu au obținut în Parlament suspendarea lui Băsescu, ei au descoperit că de fapt Președinția României, deoarece aceasta nu îi mai aparține. Se pare că Băsescu a avut inspirația, acum câțiva ani, să o treacă pe numele fetei sale mai mici, Elena, printr-un act de donație încheiat la notar, păstrându-și însă dreptul de a o utiliza pe durata vieții.

"Din păcate, nu există niciun dubiu că actul este autentic", spune Ponta, "X-ul cu care semnează Elena Băsescu e absolut inconfundabil. Sincer, s-ar putea să fie imposibil să o recuperăm de la ea, deoarece nu prea ai cum să ataci dreptul de moștenire al copilului. S-ar putea să ne târaie ani de zile prin tribunale" .

Liderii USL spun că dacă nu reușesc să obțină înapoi în instanță Președinția, vor trebui să-i plătească chirie Elenei Băsescu pentru dreptul de a o utiliza. Premierul a mai sugerat, de asemenea, și varianta de a copia Președinția cu foarte mici modificări.

Sursa: TimesNewRoman.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 09 Iulie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 09 Iulie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 09 Iulie 2012
Stire din Fun : Să râdem cu… Bacalaureatul
Sâmbătă, 07 Iulie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 06 Iulie 2012
Stire din Fun : Ruleta africană
Pagina a fost generata in 1.66 secunde