€ 4.7199
£ 5.2701
$ 4.1541

Mai multe ştiri online:

Sunt bogat! Vrei să fii soția mea?

Ştire online publicată Luni, 22 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
1. Vezi o fată superbă la o petrecere. Te duci la ea și îi spui: „Sunt foarte bogat. Mărită-te cu mine!” - Acesta este marketing direct.

2. Ești la o petrecere cu o grămadă de prieteni și vezi o fată superbă. Unul dintre prietenii tăi se duce la ea și îi spune: „E foarte bogat.

Mărită-te cu el!” - Aceasta este reclamă.

3. Vezi o fată superbă la o petrecere. Te duci la ea și îi iei numărul de telefon. O suni a doua zi și îi spui: „Bună, sunt foarte bogat. Mărită-te cu mine!” - Acesta este telemarketing.

4. Ești la o petrecere și vezi o fată superbă. Te ridici și îți aranjezi cravata, te duci la ea și îi iei ceva de băut, îi deschizi ușa, îi ridici poșeta de jos după ce o scapă, te oferi să o conduci acasă cu mașina și îi spui: „Apropo, sunt bogat. Vrei să fii soția mea?” - Acestea sunt relațiile publice.

5. Ești la o petrecere și vezi o fată superbă. Ea vine la tine și-ți spune: „Ești foarte bogat! Te însori cu mine?” - Aceasta este recunoașterea mărcii.

6. Vezi o fată superbă la o petrecere. Te duci la ea și îi spui: „Sunt foarte bogat. Mărită-te cu mine!”. Ea îți trage o palmă peste față. - Acesta este feedback-ul clientului.

7. Vezi o fată superbă la o petrecere. Te duci la ea, dar până să apuci să-i spui ceva, altcineva vine și-i spune: „Sunt bogat. Vrei să fii soția mea?”, iar ea pleacă cu el. - Aceasta e concurența care îți mănâncă din cota de piață.

8. Vezi o fată superbă la o petrecere. Te duci la ea, dar până să apuci să-i spui ceva, apare nevastă-ta. - Aceasta este restricția de a intra pe piețe noi. 

Distribuie :

Top ştiri din Fun

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9317 secunde