Sunt bogat! Vrei să fii soția mea?

590
Sunt bogat!  Vrei să fii soția mea? - suntbogat-1555852499.jpg

Articole recomandate

1. Vezi o fată superbă la o petrecere. Te duci la ea și îi spui: "Sunt foarte bogat. Mărită-te cu mine!" - Acesta este marketing direct.

2. Ești la o petrecere cu o grămadă de prieteni și vezi o fată superbă. Unul dintre prietenii tăi se duce la ea și îi spune: "E foarte bogat.

Mărită-te cu el!" - Aceasta este reclamă.

3. Vezi o fată superbă la o petrecere. Te duci la ea și îi iei numărul de telefon. O suni a doua zi și îi spui: "Bună, sunt foarte bogat. Mărită-te cu mine!" - Acesta este telemarketing.

4. Ești la o petrecere și vezi o fată superbă. Te ridici și îți aranjezi cravata, te duci la ea și îi iei ceva de băut, îi deschizi ușa, îi ridici poșeta de jos după ce o scapă, te oferi să o conduci acasă cu mașina și îi spui: "Apropo, sunt bogat. Vrei să fii soția mea?" - Acestea sunt relațiile publice.

5. Ești la o petrecere și vezi o fată superbă. Ea vine la tine și-ți spune: "Ești foarte bogat! Te însori cu mine?" - Aceasta este recunoașterea mărcii.

6. Vezi o fată superbă la o petrecere. Te duci la ea și îi spui: "Sunt foarte bogat. Mărită-te cu mine!". Ea îți trage o palmă peste față. - Acesta este feedback-ul clientului.

7. Vezi o fată superbă la o petrecere. Te duci la ea, dar până să apuci să-i spui ceva, altcineva vine și-i spune: "Sunt bogat. Vrei să fii soția mea?", iar ea pleacă cu el. - Aceasta e concurența care îți mănâncă din cota de piață.

8. Vezi o fată superbă la o petrecere. Te duci la ea, dar până să apuci să-i spui ceva, apare nevastă-ta. - Aceasta este restricția de a intra pe piețe noi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 21 Aprilie 2019
Stire din Fun : Cum ajung îndrăgostiții  la căsătorie
Sâmbătă, 20 Aprilie 2019
Stire din Fun : Constanța-Timișoara, dus întors
Vineri, 19 Aprilie 2019
Stire din Fun : Încă 15 minute!
Sâmbătă, 20 Aprilie 2019
Stire din Fun : Figurant până la moarte
Pagina a fost generata in 2.2659 secunde