Sex de Valentine’s Day - idei pentru o partidă de neuitat

1418
Sex de Valentine’s Day - idei pentru o partidă de neuitat - ee10aa55e9d1a0854c42ea566ff532ce.jpg
Ziua Îndrăgostiților se va încheia pentru mulți în pat. Și nu dormind. Pentru ca întâlnirea de pe 14 februarie să fie de neuitat, pașii sunt destul de simpli.

O baie senzuală
Umpleți cada cu apă caldă, turnați spumant din belșug, pentru a obține multă spumă, adăugați câteva picături de uleiuri esențiale și, deasupra, presărați petale de flori. Stingeți lumina din baie, aprindeți multe lumânări și puneți muzică în surdină. O baie împreună este un preludiu perfect. Aveți prosoapele pregătite și, din cadă, mergeți direct în pat, unde ați pus, de asemenea, petale de trandafir. Acolo veți continua distracția romantică.

Nu în dormitor!
Sexul de Valentine’s Day nu este nimic nou, dar pentru a adăuga un element de surpriză, ieșiți din dormitor și faceți dragoste într-un alt loc din casă. Aruncați-vă partenera sau partenerul pe masa din living sau surprinde-ți-l (-o) pe treptele scării. Schimbarea locației ar putea aduce un suflu nou relației voastre.

Cu mâinile legate
A fi dominată este una dintre cele mai populare fantezii sexuale ale femeilor. Iar Valentine’s Day este un moment perfect pentru experimente sexuale. Deci, dacă și partenera este de acord, luați o eșarfă și legați-i mâinile cu ea, de marginea patului. Îi va plăcea mult să vă "jucați" așa cu ea.

Mâncare sexy
Luați cu voi în dormitor căpșuni, zmeură, pepene, ciocolată, miere sau înghețată și hrăniți-vă partenerul cu bucățele mici sau serviți direct de pe trupurile voastre.

Jucării cu pene
Dacă preferați o apropiere mai moale și dacă vreți ca iubita sau iubitul să vă implore să o (îl) atingeți, alegeți un accesoriu sexual cu pană. Senzațiile moi și gâdilitoare îi vor aprinde toate simțurile și o (îl) vor înnebuni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Februarie 2011
Stire din Fun : Animale nou apărute în România
Sâmbătă, 12 Februarie 2011
Stire din Fun : Înțelegându-i pe ingineri
Vineri, 11 Februarie 2011
Stire din Fun : Să vă trăiască!
Vineri, 11 Februarie 2011
Stire din Fun : Supervânzătorul!
Joi, 10 Februarie 2011
Stire din Fun : Poveste haioasă despre Rai și Iad
Pagina a fost generata in 4.147 secunde