Secrete despre femei pentru bărbații din lumea întreagă

564
Secrete despre femei pentru bărbații din lumea întreagă - secretedesprefemei-1532526560.jpg

Articole recomandate

Femeia din Europa: O săruți de noapte bună. A doua întâlnire: Reușești să te arunci asupra ei și se lasă cu mozoleală. A treia întâlnire: Faceți sex, dar numai când vrea ea și numai în poziția misionarului. 

Femeia din Irlanda: Va îmbătați amândoi ca porcii și faceți sex. A doua întâlnire: Vă îmbătați amândoi ca porcii și faceți sex. Aniversarea de 20 de ani: Vă îmbătați amândoi ca porcii și faceți sex. 

Femeia din China: O duci la un restaurant scump și nimic nu se întâmplă. A doua întâlnire: O duci la un restaurant scump și nimic nu se întâmplă. A treia întâlnire: Nu aveți o a treia întâlnire, deja știi că nu se va întâmpla nimic. 

Femeia din India: Îi întâlnești părinții. A doua întâlnire: Stabilirea nunții. A treia întâlnire: Noaptea nunții. 

Femeia mulatră: O duci la un restaurant cu adevărat scump. A doua întâlnire: O duci pe ea și pe prietenele ei la un restaurant cu adevărat scump. A treia întâlnire: Îi plătești chiria. A zecea întâlnire: Este însărcinată cu altcineva. 

Femeia din Mexic: O duci la restaurant, vă îmbătați cu tequila și faceți sex pe bancheta din spate a mașinii. A doua întâlnire: Este însărcinată. A treia întâlnire: Ea se mută la tine. Peste o săptămână mama ei, tatăl ei, cele două surori ale ei, fratele ei, toți copiii lor, bunica ei, iubitul surorii ei și cei trei copii ai lui se mută la tine și supraviețuiesc cu fasole și orez tot restul vieții tale, în casa ta care era frumoasă și confortabilă, dar care acum arată ca o casă de plasament. 

Femeia evreică: Trebuie să-ți cheltuiești toți banii ca să o impresionezi. A doua întâlnire: Iei un împrumut ca să-ți păstrezi imaginea. A treia întâlnire: Tu ești falit, ea găsește pe cineva mai bogat. 

Femeia din Arabia: Mama, tata, frații, surorile, verișorii, mătușile, unchii, prietenii și întreaga comunitate arabă află de întâlnire. A doua întâlnire: Ești mort. Nu există a treia întâlnire!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 26 Iulie 2018
Stire din Fun : Când șeful  are dreptate…
Miercuri, 25 Iulie 2018
Stire din Fun : "Mai adânc, bag-o mai adânc!"
Miercuri, 25 Iulie 2018
Stire din Fun : Așa da spovedanie!
Marţi, 24 Iulie 2018
Stire din Fun : Ardelenii  și cazarea la hotel
Luni, 23 Iulie 2018
Stire din Fun : Secretul bărbaților liberi
Luni, 23 Iulie 2018
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.4129 secunde