Șapte lucruri pe care nu le înveți la școala de șoferi

1841
Șapte lucruri pe care nu  le înveți la școala de șoferi - scoalasoferi-1352028836.jpg

Articole recomandate

1.În timpul școlii nu-ți zice nimeni că în cel mult un an de când îți iei permisul, nu vei mai conduce cu mâinile la "zece și două" ci vei conduce "sportiv" cu o mână la 12 și cu una pe schimbător, înclinat spre dreapta, sprijinit pe cotieră. 


2. În timpul școlii instructorul nu-ți explică adevărata semnificație a semaforului. La verde se trece, la galben "hai că încă mai merge" și la roșu "repede-repede că de-abia s-a pus".

3. În timpul școlii ești învățat să mergi ușor, preventiv. Nu-ți spune nimeni că în scurt timp după ce vei avea bucata de plastic în portofel vei fi regele șoselelor și-i vei da blănel prin oraș că nimeni nu e la fel de important ca tine. Tu te grăbești.

4. În timpul școlii, instructorul nu te lăsa cu muzică pentru că îți distrăgea atenția și trebuia să fii atent la drum. Lasă că recuperezi tu cu Dacia ta tunată, cu geamuri fumurii și bass în portbagaj. Geamurile lăsate și maneaua la maxim ca să impresionezi femeile.

5. În timpul școlii, instructorul te învăța la semafor să aștepți răbdător să se facă verde. Dar nu ți-a zis nimeni că semaforul este locul perfect de a agăța tipe prin claxon sau de a polua fonic turându-ți motorul de 1.5 Diesel (ca să nu consume mult) poate-poate pensionarul de lângă se încumetă la o liniuță.

6. În timpul școlii, tot instructorul te învăța că benzile se ocupă în ordine de la dreapta spre stânga, dar ce ți-a ascuns parșivul e că pe stânga se merge cel mai repede. Și cum tu mergi cel mai repede că te grăbești (vezi punctul 3), nu contează că ești în oraș sau pe autostradă, nimeni nu este mai important decât tine ca să-și permită să te depășească.

7. În timpul școlii ai fost învățat regulamentar să porți centura. Ce n-ai aflat este că centura îți provoacă iritații și câteodată și vânătăi dacă stă prea strâns pe lângă tine. Mai bine n-o pune deloc, că doar mergi "până aici, aproape". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 05 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Discuția dinainte de culcare
Luni, 05 Noiembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Proaspeți căsătoriți cu probleme
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Vițelul fără mamă
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4441 secunde