O mamă mândră de fiul său

473
O mamă mândră de fiul său - omama-1550269321.jpg

Articole recomandate

Patru doamne se întâlnesc la reuniunea de 30 de ani. Una dintre ele se duce să ia mâncare în timp ce celelalte trei încep să vorbească cât de bune sunt situațiile băieților lor.


Prima zice că băiatul ei are studii economice și a devenit bancher; este atât de bogat că i-a dat cadou celui mai bun prieten al lui un Ferrari.


A doua zice că băiatul ei a devenit pilot și are acum propria lui companie aeriană; este atât de bogat că i-a dat celui mai bun prieten al lui un jet.


A treia zice că băiatul ei e inginer constructor și are compania lui de construcții; este așa de bogat că i-a făcut celui mai bun prieten al lui cadou…. un castel!


Cea de-a patra lady se întoarce cu farfuria plină și le întreabă despre ce se discută atât de animat. Ele îi răspund că discută despre succesele de viață ale fiilor lor și o întreabă și pe ea de băiatul ei.

Ea le spune că fiul ei e homosexual și lucrează într-un bar al homosexualilor. Cele trei doamne îi spun că ea trebuie să fie tare dezamăgită că băiatul ei n-a avut succes în viață. Răspunsul ei a fost:

- Ah nu, băiatul meu o duce foarte bine. De ziua lui a primit cadou un Ferrari, un jet și un castel de la trei prieteni apropiați de-ai lui.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Fun : Cum să scapi de soacră
Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Fun : Ce ai alege între pești și vrăbii ?
Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Fun : Graba strică treaba
Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Vineri, 15 Februarie 2019
Stire din Fun : Când nu știi să apreciezi un cadou
Vineri, 15 Februarie 2019
Stire din Fun : Dați-vă la o parte, trece Bulă!
Pagina a fost generata in 0.9563 secunde