MINUNE DE CRĂCIUN: A revenit acasă după 6 ani!

324
MINUNE DE CRĂCIUN: A revenit acasă după 6 ani! - motan-1577450076.jpg

Articole recomandate

Un cuplu din Marea Britanie a sărbătorit anul acesta un Crăciun special după ce motanul lor dispărut în urmă cu șase ani a revenit acasă, informează The Independent, citat de Agerpres. Motanul, pe nume Tabs, a dispărut în februarie 2013, când Jude și John Kinloch se pregăteau să se mute.

Proprietarii nu au mai aflat nimic despre Tabs până marți, când Lisa Jones, voluntară la un centru pentru salvarea animalelor, a găsit o pisică ''emaciată'' lângă casa ei din localitatea Gillingham, în Kent, și a aflat, datorită plăcuței de identificare, numele și numărul de telefon al proprietarilor. ''Mi-am spus că pisica are nevoie de îngrijire. Eu am fost persoană fără adăpost. Nu aș dori nimănui așa ceva, pentru că știu cum este'', a declarat ea.

Când Jones a contactat familia Kinloch aceștia au fost în stare de șoc și s-au urcat imediat în mașină ca să îl ia pe Tabs, în vârstă de 19 ani. ''Nu ne-a venit să credem când am primit apelul telefonic'', a povestit Jude. ''La început am crezut că e o glumă. Apoi, când a spus numele pisicii, Tabs, am știut că nu e (o farsă)'', a adăugat ea.

Jude a declarat că John ''nu a încetat să plângă'' de când a dispărut Tabs și a păstrat o fotografie cu el ca economizor al ecranului computerului. ''E ca și cum și-ar fi regăsit cel mai bun prieten'', a adăugat ea. ''La 19 ani a făcut bine să fie încă în viață, mai ales ținând cont prin câte a trecut", a mai spus Jude. ''Cum a supraviețuit, habar nu am. Poate că aștepta să ne vadă din nou. Este uimitor. Este într-adevăr o minune de Crăciun'', a adăugat ea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4001 secunde