€ 4.7607
£ 5.4399
$ 4.2653

Mai multe ştiri online:

Logica, pas cu pas. Obiect de studiu: femeia

Ştire online publicată Vineri, 10 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
1. „O dată te rog și eu ceva...”. Aceste cuvinte reprezintă una dintre cele mai frumoase vorbe din vocabularul unei femei. Este folosită cu diverse ocazii, cum ar fi o pereche de pantofi de 400 lei, o trusă de farduri de 150 lei, o fustiță de 200 lei, când i s-a făcut dor de un kiwi la 12 noaptea sau când vrea să vadă un film cu Ben Stiller pe TVR 1, în timp ce joacă Real cu Juve. 
2. „Nu iei niciodată pâine”. În acest caz, memoria femeilor este extrem de scurtă. Bineînțeles că ieri ai luat tu pâine și evident că o faci cu aceeași frecvență cu care o face și ea. Dacă, însă, ieri a cumpărat ea pâine, memoria îi revine în mod miraculos: „Și ieri tot eu am luat!”. 
3. „Așa spui de fiecare dată”. Orice argument, oricât de logic, pălește în fața dezarmantului „așa spui de fiecare dată”. Chiar dacă vă uitați pe Discovery Science și vă contraziceți în privința fuziunii nucleare, tot „așa spui de fiecare dată” vei auzi, tu vorbind toată ziua, evident, doar despre fuziunea nucleară. 
4. „Vii în fiecare seară târziu”. Aceste cuvinte pot fi auzite, de regulă, o dată pe săptămână, respectiv în seara în care ai rămas să bei o bere în oraș cu colegii. Printr-o coincidență nefericită, aceasta este exact seara în care ea voia să ieșiți la un film sau la teatru, în celelalte zile, când ai ajuns acasă devreme, ea neavând chef de nimic. 
5. „Nu-mi iei flori decât când vrei ceva”. S-ar putea chiar să nu vrei nimic. Nu vă faceți probleme, nu va dezarma: află ea în zilele următoare ce voiai tu de fapt. Dacă în două săptămâni nu vrei nimic, e clar: ai făcut tu ceva.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8686 secunde