Kebedeh își caută iubită

455
Kebedeh  își caută iubită - kebedehisicautaiubita-1518093120.jpg

Articole recomandate

Bună, numele meu este Kebedeh, sunt un tânăr etiopian din Bahir. Dar dornic să găsească o femeie pe măsura micilor sale pretenții.

Cred că înainte de orice, ar trebui să mă prezint: am 1,72 înălțime și o greutate de 37 de kilograme. Dar nu-i bai, nu vă faceți emoții pentru mine, pentru că de o lună deja urmez o dietă strictă, iar nutriționiștii mi-au garantat sută la sută că mă va ajuta să scap de kilogramele în plus.

Ca studii, acum trei luni am terminat cu brio Colegiul de Vânătoare cu Arcul și Alte Arme cu Coardă, specializarea Praștie. Vreau ca toți să știe că vreau să-mi perfecționez pregătirea profesională, de aceea, în prezent, mă pregătesc asiduu pentru un masterat în domeniul Traiectoria Ghindelor și a Bilelor de Rulment - Calcul Exponențial. 

Printre pasiuni ar cam fi două vecine și, accidental, un verișor. Indiscutabil, ca să mă mențin în formă, trebuie să fac sport cât mai mult și să trăiesc sănătos. De aceea, practic alergatul în aer liber, mâncatul în aer liber, dormitul în aer liber și sexul outdoors. Cu toate astea, bănuiesc că sunt un om de casă.

Școala-i școală, dar trebuie să mă așez și eu la casa mea, ceea ce nu e o problemă prea simplă pentru un om cu pretenții ca mine. Mi-aș dori o doamnă cultivantă de rădăcinoase, suficient de atrăgătoare pentru a putea fi utilizată drept momeală, de preferință cu studii antropologice. Nu contează vârsta, dar cu siguranță vor avea întâietate cele care și-o cunosc. 

Dacă te recunoști în descrierea din acest anunț matrimonial, înseamnă că viața a fost nedreaptă cu tine și eu sunt ultima ta șansă. Nu ezita, probabilitatea de a găsi altul ca mine este zero!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Februarie 2018
Stire din Fun : Răzbunare  feminină
Vineri, 09 Februarie 2018
Stire din Fun : Azi, fiică-mea împlinește 21 de ani
Joi, 08 Februarie 2018
Stire din Fun : Cum vin copiii  pe lume?
Joi, 08 Februarie 2018
Stire din Fun : Exemplu negativ pentru nevastă-mea
Joi, 08 Februarie 2018
Stire din Fun : Ce boală mai e și asta?
Miercuri, 07 Februarie 2018
Stire din Fun : Și blondele sunt deștepte
Miercuri, 07 Februarie 2018
Stire din Fun : Lacrimi  și victimizare
Marţi, 06 Februarie 2018
Stire din Fun : Șoferița blondă și combustibilul
Marţi, 06 Februarie 2018
Stire din Fun : Cum se răzbună ardeleanul
Pagina a fost generata in 0.5111 secunde