Înțelegându-i pe ingineri

440
Înțelegându-i pe ingineri - 4de13e504962c8f81055bf09363b79de.jpg

Articole recomandate

Actul unu
Doi studenți la inginerie mergeau prin campus, când unul dintre ei spune:
- De unde ai bicicleta asta superbă?
Al doilea răspunde: - Să vezi, ieri mergeam pe aici gândindu-mă la referatele mele, când a apărut în fața mea o femeie foarte frumoasă pe această bicicletă. Și-a scos toate hainele și mi-a spus: ia de la mine orice poftești!
Celălalt dă din cap înțelegător și zice: - Ai făcut o alegere bună… Hainele ei probabil nu ți se potriveau!
Actul doi
Un arhitect, un artist și un inginer discutau cu cine e mai bine să îți petreci timpul, cu nevasta sau cu amanta? Arhitectul a zis că preferă să fie cu nevasta, așa putea construi fundația la o relație veșnică. Artistul a spus că preferă să fie cu amanta. În ea găsea mai multă pasiune și mister. Inginerul a spus că preferă să le aibă pe amândouă.
- Amândouă?! – s-au mirat ceilalți.
- Da! Dacă ai o nevastă și o amantă, fiecare se va gândi că ești cu cealaltă și atunci poți să stai la serviciu să-ți termini treaba pe ziua următoare.
Actul trei
Un inginer traversa un drum, când broasca din basme îi atrage atenția și îi spune: - Dacă mă săruți, voi deveni o prințesă frumoasă. Inginerul ia broasca și o bagă în buzunar.
Broasca a repetat mai tare: - Auzi, dacă mă săruți, voi rămâne cu tine toată săptămâna.
Inginerul a scos-o din buzunar, i-a zâmbit și a vârât-o înapoi. Atunci broasca a strigat: - Fii atent, domnule, dacă mă săruți, voi deveni o prințesă frumoasă, voi rămâne toată săptămâna cu tine și voi face orice vrei.
Inginerul o scoate din buzunar, îi zâmbește și o pune înapoi.
Broasca devine isterică: - Măi, ce-i cu tine? N-auzi că-s o prințesă frumoasă și că voi face dragoste cu tine o săptămână? Care-i baiul? De ce nu mă săruți o dată, naibii?
Inginerul îi răspunde: - Auzi, bă, eu sunt inginer! N-am timp de muieri, dar să dai de o broască vorbitoare… asta chiar e interesant!!
Morala: Dacă dimineața, când te trezești, constați că nu ești inginer, consideră-te norocos. Dacă te trezești, nu ești inginer și o blondă spectaculoasă doarme lângă tine, ești îngrozitor de norocos. Dacă te trezești, ești inginer și o blondă superbă doarme lângă tine - nu te stresa, încă visezi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Februarie 2011
Stire din Fun : Animale nou apărute în România
Vineri, 11 Februarie 2011
Stire din Fun : Să vă trăiască!
Vineri, 11 Februarie 2011
Stire din Fun : Supervânzătorul!
Joi, 10 Februarie 2011
Stire din Fun : Poveste haioasă despre Rai și Iad
Pagina a fost generata in 2.0156 secunde