HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

Luni, 18 Octombrie 2021, 08:01
225
Berbec: Ai un ghid interior foarte bun care așteaptă, cuminte, să îi asculți sugestiile, dar apelezi la el doar atunci când simți că te-ai rătăcit. Ar fi indicat să faci asta mai des și va fi bine.

Taur: Situațiile sunt destul de încurcate, poate că nici nu mai vezi clar încotro se îndreaptă, dar aceasta nu poate fi un motiv ca să ai reacții exagerate față de cei din jur.

Gemeni: E multă confuzie și în lumea ta și în a celor din jur, așa că ar fi bine să nu te grăbești cu concluziile și nici să nu te lași în voia tendinței de a-ți dramatiza situația.

Rac: Dacă vei dori să fii mai atent și puțin mai amabil, vei reuși să îți dai seama de ce au nevoie cei din jur de mai multă bunăvoință decât de obicei.

Leu: Ai impresia că nu mai merg cum trebuie relațiile cu superiorii sau persoanele la care te gândești când ai o problemă gravă. Dar este doar o impresie, parțial eronată.

Fecioară: Ai tot ce îți trebuie ca să faci față provocărilor acestei zile. Este suficient să știi că nimeni nu e în apele lui azi și vei reuși să ai o influență pozitivă asupra celorlalți.

Balanţă: Este necesar doar să te concentrezi pe ceea ce se află în mediul apropiat, ca să îți găsești și echilibrul și să poți și rezolva problemele cu adevărat urgente.

Scorpion: Relațiile cu cei dragi ar putea fi afectate de dorința ta de a spune tot ce îți vine la gură. Poate că ai impresia că așa e cel mai bine, dar aceasta poate fi o impresie greșită.

Săgetător: Te încurci singur în propriile ițe, din ce în ce mai mult. Aceasta nu este cea mai bună zi ca să începi să desfaci nodurile, dar ar trebui să iei în calcul această variantă.

Capricorn: Sunt posibile conflicte cu cei din mediul de la serviciu, poate și pe fondul unor mici probleme de sănătate de care nu ai vrut sau nu ai putut să te ocupi la momentul potrivit.

Vărsător: Ies la lumină nesiguranțele, în special cele provocate de lipsurile materiale. Dar știi că ai pe cine te baza și dacă te ai doar pe tine, este suficient.

Peşti: Este foarte posibil să apelezi la metodele bine cunoscute de rezolvare a conflictelor, care, deși sunt contraproductive, îți aduc o satisfacție de moment.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeaşi secţiune

Luni, 18 Octombrie 2021
Stire din Fun : Se mai întâmplă
Luni, 18 Octombrie 2021
Stire din Fun : Prizonierul vinovat
Luni, 18 Octombrie 2021
Stire din Fun : Cheile mănăstirii
Luni, 18 Octombrie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 17 Octombrie 2021
Stire din Fun : Examen de ieșire din spital
Duminică, 17 Octombrie 2021
Stire din Fun : Semne de sărăcie
Duminică, 17 Octombrie 2021
Stire din Fun : Ciobanul cu bâta lungă
Duminică, 17 Octombrie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 17 Octombrie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Vineri, 15 Octombrie 2021
Stire din Fun : Ion şi Gheorghe merg cu trenul
Vineri, 15 Octombrie 2021
Stire din Fun : Dorințe speciale
Pagina a fost generata in 0.189 secunde