HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

Joi, 23 Septembrie 2021, 08:03
291
Berbec: Ești invitat în centrul atenției, pentru a te bucura de aprecieri, laude și un bun renume. Sigur că asta înseamnă și mai multă muncă, dar e un lucru bun pentru tine.

Taur: S-ar putea să te surprindă neplăcut anumite replici sau gesturi ale unor apropiați, dar nu ai de ce să le acorzi atât de multă atenție, încât să uiți de lucrurile bune.

Gemeni: Ceva se încheie la serviciu, fie prin schimbarea unui superior, fie prin schimbarea orientării generale, care înseamnă și o diminuare a importanței muncii tale.

Rac: Sunt posibile câteva momente mai intense în familie sau la serviciu, în funcție de locul în care vei petrece cel mai mult timp, dar cu puțin optimism vei trece ușor peste ele.

Leu: Va trebui să renunți la anumite relații cu unii prieteni sau cu prietenii prietenilor, la care ai fi vrut să ajungi. Nu e, neapărat, o pierdere.

Fecioară: Chiar dacă ți se pare că situația nu mai e la fel de bună în relațiile cu cei dragi, ar trebui să treci cu vederea aceste impresii de moment și să îți vezi de treburi.

Balanţă: Începe o perioadă mai frumoasă, în care vei reuși să ieși în evidență fără să faci mare lucru. Și starea psihică se va îmbunătăți treptat.

Scorpion: Observi acum anumite probleme nerezolvate la serviciu și te surprind, deși tu trebuia să te ocupi de ele. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să le rezolvi, fără proteste.

Săgetător: Chiar dacă ți se pare că îți pierzi farmecul sau îți slăbește influența asupra unor persoane apropiate, vei avea ocazia să cooperezi cu ei pe alte căi.

Capricorn: Ar fi bine să nu te lași dus de valul unor emoții negative care te poate domina cea mai mare parte din zi, îndemnându-te să spui tot ce îți trece prin cap.

Vărsător: Contează foarte mult să îți păstrezi o fărâmă de optimism, ca să poți trece mai ușor peste neplăceri. Oricum unele dintre speranțele tale se vor dovedi întemeiate.

Peşti: S-ar putea să vrei una dimineață și cu totul altceva spre seară, așa că ar fi mai bine să ai răbdare și să lași lucrurile în voia lor, până spre finalul acestei zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeaşi secţiune

Joi, 23 Septembrie 2021
Stire din Fun : Bulă se înrolează în armată
Joi, 23 Septembrie 2021
Stire din Fun : Atenţie, blondă la bibliotecă!
Joi, 23 Septembrie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 22 Septembrie 2021
Stire din Fun : Cum să devii pompier
Miercuri, 22 Septembrie 2021
Stire din Fun : Staţi puţin!
Miercuri, 22 Septembrie 2021
Stire din Fun : Ce-i aia brânză Roquefort?
Miercuri, 22 Septembrie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 21 Septembrie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Luni, 20 Septembrie 2021
Stire din Fun : Scrisoare iubitei
Pagina a fost generata in 0.3613 secunde