HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

426
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1630327256.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai parte de o zi specială în relația cu cei dragi, așa că te poți gândi la ceea ce le poți oferi, de la cuvinte frumoase la gesturi care să îi surprindă plăcut.

Taur: Este ziua cea mai indicată pentru a ajunge la o înțelegere cu grupul de prieteni sau cu rudele. Ai pus la cale planuri îndrăznețe, iar acum trebuie începută realizarea lor.

Gemeni: Este o zi în care te poți bucura de rezultate bune la muncă, de parcurgerea unor etape care te duc spre un progres la care te-ai gândit mult.

Rac: Ceea ce va genera cea mai multă nesiguranță în această zi va fi convingerea ta că nu mai poți controla anumite situații. Problema nu e nouă și nici atât de gravă pe cât pare.

Leu: Este necesar să îți păstrezi echilibrul în orice situație, ca să nu pui paie pe foc în situațiile tensionate sau să le tulburi pe cele calme.

Fecioară: Ești mai sensibil decât de obicei și de aici până la interpretări greșite ale unor cuvinte rostite fără cap nu mai e decât un pas. Pot fi și gesturi sau chiar fapte cu care nu ești de acord.

Balanţă: Poate fi un moment delicat din cauza impresiei că ai pierdut încrederea unora dintre membrii familiei sau ai unui grup din care ții neapărat să faci parte.

Scorpion: Este important să ții cont de părerile celorlalți, mai ales dacă vrei să preiei inițiativa, ca să vezi realizate anumite planuri, poate insuficient discutate.

Săgetător: Ai nevoie de o atitudine constructivă, în special la locul de muncă. Degeaba încerci să te impui și să îți argumentezi părerile.

Capricorn: Ar fi păcat să ții cu dinții de o anumită variantă a planurilor pentru această zi, cea făcută de tine. Ai putea avea surprize plăcute doar acceptând și alte idei.

Vărsător: S-ar putea să devină evidentă o anumită nesiguranță pe care o ai pe plan profesional, dar nu va genera consecințe atât de grave, pe cât ai impresia acum.

Peşti: Poate fi o zi în care să obții rezultate neobișnuit de bune la serviciu și să te încânte foarte mult acest lucru. Cei dragi se vor bucura și ei de dispoziția ta generoasă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 31 August 2021
Stire din Fun : Bătrânica la farmacie
Marţi, 31 August 2021
Stire din Fun : Aţi văzut cum se ţinea?
Marţi, 31 August 2021
Stire din Fun : N-are curaj!
Marţi, 31 August 2021
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 30 August 2021
Stire din Fun : Relaţia omului cu banii
Luni, 30 August 2021
Stire din Fun : Polițistul în acțiune
Luni, 30 August 2021
Stire din Fun : Logica diferitelor popoare
Luni, 30 August 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 29 August 2021
Stire din Fun : Vizită neașteptată
Duminică, 29 August 2021
Stire din Fun : Un popă ajunge în Rai
Duminică, 29 August 2021
Stire din Fun : Veşti triste
Pagina a fost generata in 0.6467 secunde