HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

314
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1630237621.jpg

Articole recomandate

Berbec: Aveţi tendinţa să munciţi fără pauze şi să ignoraţi oboseala acumulată în timp. Azi este recomandabil să vă relaxaţi şi să petreceţi mai mult timp împreună cu cei dragi.

Taur: Se pare că vă simţiţi în forma intelectuală excelentă, aveţi idei ingenioase şi sunteţi dispus să îi ajutaţi pe colegii de muncă sau pe partenerii de afaceri. Relaţiile cu cei apropiaţi ar trebui să fie foarte bune.

Gemeni: În prima parte a zilei este posibil să primiţi o veste neplăcută, care vă obligă să vă schimbaţi programul. Se pare că va trebui să plecaţi la drum împreună cu partenerul de viaţă. Dacă vă deplasaţi cu maşina, vă sfătuim să circulaţi cu atenţie şi fără grabă.

Rac: În prima parte a zilei este posibil să fiţi indispus din cauza unei veşti neplăcute din partea superiorului ierarhic. Pare să fie vorba despre o decizie nejustificat de aspră, care vă nedreptăţeşte. Vă recomandăm să nu încercaţi să vă faceţi dreptate azi, pentru că riscaţi să agravaţi situaţia.

Leu: În plan profesional, este posibil să fiţi nevoit să munciţi peste program. Se pare că vă atrage ideea unor realizări deosebite.

Un coleg de serviciu ar putea fi invidios pe succesul dumneavoastră şi nu este exclus să încerce să vă implice într-un scandal.

Fecioară: Azi nu sunt recomandate călătoriile lungi, din cauza tedinţei generale către neatenţie, care poate conduce la accidente mai mult sau mai puţin grave. Este posibil să fiţi supărat pe o persoană apropiată care nu şi-a respectat o promisiune de natură financiară.

Balanţă: Este recomandabil să evitaţi discuţiile serioase despre afaceri, pentru că este posibil să aveţi dificultăţi de concentrare şi riscaţi să luaţi decizii cu efecte neplăcute pe termen lung. Dacă plecaţi la drum, vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu vă grăbiţi.

Scorpion: Este de preferat să evitaţi întâlnirile cu prietenii şi să dedicaţi mai mult timp activităţilor casnice şi relaţiei cu partenerul de viaţă. Nu este o zi bună pentru a lua decizii importante în plan financiar. Vă recomandăm să vă consultaţi cu familia şi să nu vă bazaţi pe o sursă nesigură de venituri.

Săgetător: Este posibil să vă preocupe o problemă financiară şi să vă gândiţi să faceţi un împrumut. Azi nu este indicat să luaţi o decizie în acest sens. În schimb, vă puteţi consulta cu partenerul de viaţă, care v-ar putea ajuta să găsiţi o soluţie nesperat de bună.

Capricorn: O să aveți parte, în general, de momente plăcute, mai ales în plan sentimental. Aveţi ocazia să faceţi gesturi frumoase sau să vă bucuraţi de aprecierea partenerului.

Vărsător: Este posibil să nu vă simţiţi în formă şi să fiţi indispus fără un motiv clar. Este efectul contextului astral al zilei. Dacă vă stăpâniţi nervozitatea şi nu luaţi decizii sub impulsul momentului, puteţi depăşi cu bine această zi relativ dificilă.

Peşti: Azi aţi face bine să vă limitaţi la activităţi de rutină şi să vă găsiţi timp pentru relaxare şi odihnă. Sunt contraindicate călătoriile lungi şi vizitele prelungite. Din cauza contextului astral tensionat, aveţi tendinţa să deveniţi irascibil şi riscaţi să provocaţi o ceartă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 30 August 2021
Stire din Fun : Relaţia omului cu banii
Luni, 30 August 2021
Stire din Fun : Polițistul în acțiune
Luni, 30 August 2021
Stire din Fun : Logica diferitelor popoare
Luni, 30 August 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 29 August 2021
Stire din Fun : Vizită neașteptată
Duminică, 29 August 2021
Stire din Fun : Un popă ajunge în Rai
Duminică, 29 August 2021
Stire din Fun : Veşti triste
Duminică, 29 August 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 29 August 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Vineri, 27 August 2021
Stire din Fun : Ungurul şi berea
Vineri, 27 August 2021
Stire din Fun : Ceasurile minciunii
Vineri, 27 August 2021
Stire din Fun : Cu trenul prin Siberia
Pagina a fost generata in 0.7062 secunde