HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

578
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop16254874681625753626-1627649077.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai nevoie de confirmări ca să îți exprimi sentimentele, dar nu e momentul să ceri de la cei dragi dovezi de afecțiune. Mai degrabă ar trebui să le oferi tu primul.

Taur: Te pot afecta multe, de la replicile insuficient gândite ale unor apropiați la gesturile lor neinspirate. Dacă știi ce e bine pentru tine, vei trece peste toate aceste mici neplăceri.

Gemeni: S-ar putea să mergi mai departe cu anumite alegeri sau decizii de care te-ai îndoit destul de mult. Problema e că nu vei mai putea da înapoi, decât foarte greu.

Rac: S-ar putea să nu iei cele mai bune decizii, cel puțin pe moment, dar nu ai de ce să faci din asta un capăt de țară. Poate că ai, în acest moment, o gândire mai tulbure.

Leu: Te consideri nedreptățit și ești dornic să iei măsuri oricât de dure, ca să îți recapeți autoritatea și poziția pierdute de curând.

Fecioară: Poate fi o zi umbrită de emoții negative pe care le tot strângi, în loc să cauți o soluție ca să te eliberezi de ele. Ar fi bine să îți rezervi un interval de timp pentru relaxare.

Balanţă: Ești mai vizibil pentru un număr mai mare de oameni, dar asta poate duce inclusiv la o pierdere de timp și mai mare, cu preocupări care nu aduc nimic bun.

Scorpion: Este posibil să nu îți dai seama imediat că reacționezi exagerat la anumite situații care sunt neplăcute, e adevărat, dar nu sunt deloc ieșite din comun.

Săgetător: Ai de ales între nostalgia după trecut și prezentul care e nemulțumitor. Ca să îți fie mai ușor să alegi, trebuie să știi că prezentul mai poate fi modelat.

Capricorn: Primul impuls va fi acela de a te opune unor inițiative, propuneri sau simple idei venite de la apropiați. Vei găsi și motive, destule, dar nu sunt atât de reale pe cât spui tu acum.

Vărsător: Este o zi destul de încărcată, dar nu dificilă și ca să poți face față onorabil momentelor tensionate nu ai nevoie decât de ceva mai multă răbdare, în orice situație.

Peşti: Ești tentat să respingi tot ce vine de la cei din familie, doar pentru că nu este ceea ce ai cerut. Nu rezolvi nimic așa, dar nu va conta acest lucru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 01 August 2021
Stire din Fun : De la petreceri, la rugăciuni!
Duminică, 01 August 2021
Stire din Fun : Ce meserie are tatăl tău?
Duminică, 01 August 2021
Stire din Fun : BANCURI
Vineri, 30 Iulie 2021
Stire din Fun : Cele 10 porunci
Vineri, 30 Iulie 2021
Stire din Fun : Ceșcuța de ceai
Vineri, 30 Iulie 2021
Stire din Fun : Popa şi ciobanul
Vineri, 30 Iulie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.7014 secunde