HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

Marţi, 27 Iulie 2021, 07:16
266
Berbec: S-ar putea să te frământe cu totul alte lucruri, decât cele care merită atenția ta în acest moment. Nu ar fi o problemă, dacă nu te-ai consuma prea mult.

Taur: Te poți mobiliza frumos ca să faci față tensiunilor și să temperezi orice fel de conflict, inclusiv cele din familie. Te consumi cam mult pentru imagine.

Gemeni: Vorbă multă, realizări puține. Așa poate fi descrisă ziua de astăzi, dar cu toate acestea ai putea modifica această tendință, dacă vei dori acest lucru.

Rac: Ai nevoie de stimuli pozitivi și aștepți să vină de la cei din jur, ca și cum aceștia ar trebui să știe de ce ai tu nevoie și să îți și îndeplinească această dorință.

Leu: Ții neapărat să îți expui toate planurile pe care le-ai făcut pentru cei dragi, dar ei ar putea avea nevoie de cu totul altceva, în acest moment.

Fecioară: Este o zi a deplasărilor de plăcere care se pot transforma în tot atâtea surse de stres. Este bine să fii binevoitor și dacă e cazul, să te retragi din situațiile tensionate.

Balanţă: Umbrele din familie nu sunt, nici pe departe, atât de întunecate pe cât ți s-ar putea părea astăzi. Ar fi bine să îți păstrezi optimismul și să îi încurajezi și pe apropiați.

Scorpion: Casa și familia reprezintă cel mai bun refugiu și cele mai potrivite preocupări în acest moment, pentru tine. Așa vei putea sta departe și de alte probleme.

Săgetător: Dincolo de faptul că ți se poate cere, în mod direct, să îți respecți unele promisiuni, va trebui să îți păstrezi și calmul, atât cât vei putea.

Capricorn: Poți spune că este un fel de sărbătoare a iubirii pentru tine, prin faptul că vei simți nevoia intensă de a te apropia de cei dragi și de a le face viața mai frumoasă.

Vărsător: S-ar putea să te supere unele situații și să ajungi la concluzii negative despre cei implicați. Intuiția, însă, îți spune că nu e corect ce faci și ai face bine să o asculți.

Peşti: Ai parte de o zi în care ești invitat să faci curățenie în colecția de nemulțumiri, mai ales cele legate de muncă sau de starea ta de sănătate, ca să te eliberezi de ele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeaşi secţiune

Marţi, 27 Iulie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 26 Iulie 2021
Stire din Fun : Domnișoara pofticioasă
Luni, 26 Iulie 2021
Stire din Fun : Generația de aur
Luni, 26 Iulie 2021
Stire din Fun : Devotat credinţei
Luni, 26 Iulie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 25 Iulie 2021
Stire din Fun : Unde trăiește inginerul Ionescu?
Duminică, 25 Iulie 2021
Stire din Fun : Căsătoria şi divorțul în Rai
Duminică, 25 Iulie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.2825 secunde