HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

299
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop16254874681625753626-1627210952.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ți se potrivește invitația acestei zile la adoptarea unei atitudini mai senine, mai generoase față de orice problemă, ca să eviți consumul suplimentar inutil.

Taur: Te poți bucura de o primire călduroasă din partea prietenilor care vin către tine și cu propuneri menite să îți sublinieze calitățile pe care s-ar părea că le-ai cam uitat.

Gemeni: Pentru binele tuturor, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să ții cont de părerile și dorințele partenerului de cuplu ca să nu se acumuleze și mai multe frustrări, la amândoi.

Rac: Ești preocupat de propriile probleme și e mult mai bine așa, mai ales că multe dintre întrebările la care trebuie să găsești un răspuns au fost generate de partenerii cei mai importanți.

Leu: Ar fi bine să ții cont de sugestiile unor apropiați, chiar dacă nu sunt foarte raționale sau clare, așa cum consideri tu că ar trebui să fie.

Fecioară: Este o zi care conține multe mistere, dar pe unele dintre ele le vei putea dezlega, dacă vei fi sincer interesat de părerile celorlalți despre problemele pe care vrei să le clarifici.

Balanță: Îți regăsești vigoarea și bunăvoința printr-o retragere strategică în familie sau în mediul intim, acolo unde ești doar tu cu gândurile tale.

Scorpion: Ai șansa de a afla, cu multă răbdare și la fel de multă diplomație, de ce unii dintre cei din anturajul apropiat au ales să se îndepărteze de tine.

Săgetător: Ai acum ocazia de a reveni la gânduri mai bune legate de cei dragi, de a le recunoaște drepturile și de a le respecta de-adevăratelea.

Capricorn: Poți descoperi, dacă ești interesat, motivele care au stat la baza revoltei celor din familie împotriva unor soluții propuse de tine, pe care tu le credeai foarte bune.

Vărsător: Te simți mai bine astăzi și datorită unei atitudini mai senine față de probleme, în general, dar și pentru că îți regăsești răbdarea și eleganța în exprimare.

Pești: Ai ocazia de a analiza, dacă vei dori acest lucru, cauzele problemelor apărute în relațiile cu cei dragi și de a ajunge la concluzii mult mai constructive.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 26 Iulie 2021
Stire din Fun : Domnișoara pofticioasă
Luni, 26 Iulie 2021
Stire din Fun : Generația de aur
Luni, 26 Iulie 2021
Stire din Fun : Devotat credinţei
Luni, 26 Iulie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 25 Iulie 2021
Stire din Fun : Unde trăiește inginerul Ionescu?
Duminică, 25 Iulie 2021
Stire din Fun : Căsătoria şi divorțul în Rai
Duminică, 25 Iulie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 25 Iulie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Vineri, 23 Iulie 2021
Stire din Fun : Blondă pe Autostrada Soarelui
Vineri, 23 Iulie 2021
Stire din Fun : Nu eram destul de nervos!
Vineri, 23 Iulie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.7688 secunde