HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

644
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1624366602.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astrele îți deschid ochii asupra frumuseții din jur. Totul ți se pare mai colorat și mai magic, iar dacă te afli în vacanță va fi o zi de poveste.

Taur: Ai putea ajunge azi în ipostaza de a te mira de lucrurile firești, simple. Te-ar putea mișca răsăritul de soare, bucura o masă gustoasă sau îmbăta un parfum delicat.

Gemeni: Ai șanse să te faci remarcată pentru că toți ochii sunt pe tine. Să nu te mire dacă șeful îți face o propunere interesantă sau dacă un coleg îți spune că te admiră.

Rac: Astăzi s-ar zice ca ieși din circuitul obișnuit al vieții cotidiene și evadezi într-o lume imaginară, de vis. Experiența la care te expui poate fi una de iubire năbădăioasă.

Leu: Te-ai putea crampona de un adevăr neplăcut spus de cineva din familie, de o amintire încă vie, care te macină și nu-ți dă pace. Poate fi necesar să înveți să lași trecutul să plece.

Fecioară: E foarte probabil ca azi să nu fii în măsură să-ţi ratezi reveriile. E de așteptat să visezi și să fantasmezi.

Balanţă: S-ar părea că azi știi ce să faci cu timpul tău, că reușești să faci cum trebuie ceea ce ți s-a dat de făcut, că te poți concentra eficient pe ce trebuie să faci.

Scorpion: Ai putea adopta un comportament derutant și contradictoriu astăzi: îndârjirea și înverșunarea afișată nu fac decât să-ți ascundă fragilitatea și vulnerabilitatea.

Săgetător: E important să-ți drămuiești fiecare bănuț, dat fiind faptul că balanța s-ar putea să atârne net în favoarea cheltuielilor și nu a câștigurilor.

Capricorn: Impresia pe care o poți experimenta întreaga zi de azi ar putea fi aceea că în iubire lucrurile stau într-un echilibru extrem de fragil.

Vărsător: Viața de cuplu ar putea decurge tumultuos, căci așteptările față de oferta de sentimente a partenerului sunt atât de mari încât să fie cu greu atinse.

Peşti: Poți trăi azi cu sentimentul că persoana iubită te propulsează către o lume ideală, că ai o puternică legătură cu ea de trup, minte și suflet. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 23 Iunie 2021
Stire din Fun : Vreau doar jumătate din conopidă
Miercuri, 23 Iunie 2021
Stire din Fun : Inginerul se întoarce acasă...
Miercuri, 23 Iunie 2021
Stire din Fun : De ce este galbenă la față
Miercuri, 23 Iunie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 22 Iunie 2021
Stire din Fun : Cum a mers azi
Marţi, 22 Iunie 2021
Stire din Fun : Bani de la asigurări
Marţi, 22 Iunie 2021
Stire din Fun : Mușcătura ardelenească
Marţi, 22 Iunie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.7727 secunde