HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

367
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1620557669.jpg

Articole recomandate

Berbec: Contează foarte mult cât crezi tu că valorezi și cum anume accepți să fie exprimată această valoare personală. Cel mai simplu ar fi să ai încredere în tine și fără dovezi.

Taur: Din toate problemele pe care ai reușit să le rezolvi se desprind anumite concluzii pe care le vei păstra ca pe o comoară obținută cu greu.

Gemeni: Ai prieteni adevărați care îți pot dovedi acest lucru în orice moment, dar dacă reciproca nu e valabilă, ar trebui să te gândești foarte serios la o schimbare.

Rac: Din toate neplăcerile legate de casă sau de familie ai căpătat o experiență care se va dovedi neprețuită la un moment dat și atunci o vei aprecia.

Leu: Poți fi sigur că îți scapă anumite lucruri, că nu controlezi, de fapt, mare lucru și că nu va fi ușor să îi determini pe cei din familie să facă ce vrei tu.

Fecioară: Ai ceva de învățat din situațiile complicate în care te-ai trezit, mai ales pe plan profesional. Poate că e ceva ce știi deja, dar ai refuzat să iei în serios.

Balanţă: Te ocupi de cei dragi, de nevoile lor superioare, dar s-ar putea ca ei să aibă alte nevoi și să își exprime nemulțumirea foarte convingător.

Scorpion: Dispui de resursele necesare ca să treci peste neplăceri și să te concentrezi pe ceea ce contează. Numai că va fi nevoie și de contribuția celorlalți, care nu e așa cum te aștepți.

Săgetător: Este important să ții cont de reușite, dar și de eșecurile care au fost înaintea lor, să vezi cum ai ajuns la nivelul de experiență pe care îl ai acum.

Capricorn: Este posibil să ajungi la concluzii mult superioare celor care te-au adus într-o stare negativă zilele trecute. Pentru asta, însă, e nevoie să fii atent și să îți meargă mintea foarte bine.

Vărsător: Ești convins că ai nevoie de cineva care să îți lumineze viața, dar poate ar fi mai bine să înveți tu să luminezi viața altora.

Peşti: Ar fi bine să analizezi dacă nu cumva cauți elementele care nu îți convin dintr-o anumită situație, doar ca să ai de ce protesta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 10 Mai 2021
Stire din Fun : După spovedanie…
Luni, 10 Mai 2021
Stire din Fun : Sondaj pe plan mondial
Luni, 10 Mai 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 09 Mai 2021
Stire din Fun : Ce coincidenţă!
Duminică, 09 Mai 2021
Stire din Fun : Ghici care-i viitoarea noră!
Duminică, 09 Mai 2021
Stire din Fun : Gândeşte optimist!
Duminică, 09 Mai 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 09 Mai 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Vineri, 07 Mai 2021
Stire din Fun : Ghid nocturn
Vineri, 07 Mai 2021
Stire din Fun : Magie şi vrăjitorie
Pagina a fost generata in 0.6278 secunde