HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

Vineri, 07 Mai 2021, 08:02
407

Articole recomandate

Berbec: Este o zi în care ești invitat să reflectezi la calitatea relațiilor pe care le construiești cu cei din jur, de la prieteni la membri ai familiei. Toate acestea te definesc pe tine ca om.

Taur: Contează foarte mult unde se situează oamenii și calitatea relațiilor cu aceștia pe scara ta de valori. Este necesar să clarifici aceste lucruri, față de tine însuți.

Gemeni: Vei avea ocazia să faci un adevărat salt în planul ideilor, cu condiția să fii dispus să faci asta. Surse de inspirație vei avea destule, unele solicitate, altele neinvitate.

Rac: Cu ajutorul unor persoane apropiate, ai putea ajunge la soluțiile cele mai bune pentru problemele care ți-au umbrit zilele în ultima perioadă.

Leu: Ar fi bine să acorzi mai multă atenție relațiilor cu superiorii sau cu persoanele mai experimentate decât tine. Ai ce învăța de la ele.

Fecioară: Este important să te ocupi de cei din familie, să le respecți drepturile și să le amintești cu blândețe de obligații, ca să obții efectele pozitive dorite.

Balanţă: Ești mai atent la cei din anturajul apropiat, poate au nevoie de un sfat, de o părere sau de o mână de ajutor, pur și simplu.

Scorpion: Cei dragi au nevoie de cele mai frumoase calități ale tale și nu e vorba doar de mintea ascuțită ci, mai ales, de felul tău jucăuș de a privi viața și dificultățile ei.

Săgetător: În cea mai mare parte din zi vei simți nevoia să te apropii de cei din jur, să spargi gheața dintre tine și cei cu care nu ai mai fost demult în relații bune.

Capricorn: Orice ai alege să faci astăzi, ar fi bine să ții cont de îndemnul acestei zile către conciliere, împăcare, netezire a asperităților în relațiile de orice fel.

Vărsător: Poate fi o zi agreabilă, care să te ajute să uiți multe supărări, doar pentru că vei avea ocazia să te porți cu cei din jur firesc, așa cum îți place ție. Efectele vor fi pozitive pentru toți.

Peşti: Ai parte de o zi deosebit de agreabilă, în care vei reuși nu doar să repari unele relații, stricate din neglijență, dar și să pui alte baze, mai sănătoase, pentru viitor.

Articole din aceeaşi secţiune

Vineri, 07 Mai 2021
Stire din Fun : Ghid nocturn
Vineri, 07 Mai 2021
Stire din Fun : Magie şi vrăjitorie
Vineri, 07 Mai 2021
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 06 Mai 2021
Stire din Fun : Lucruri de prisos
Joi, 06 Mai 2021
Stire din Fun : Invitaţie la o cafea
Joi, 06 Mai 2021
Stire din Fun : Ştefan cel Mare şi turcii
Joi, 06 Mai 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 05 Mai 2021
Stire din Fun : Avocatul apărării
Miercuri, 05 Mai 2021
Stire din Fun : Cugetări despre om şi viață
Miercuri, 05 Mai 2021
Stire din Fun : Cauzele spondilozei
Pagina a fost generata in 0.283 secunde