HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

Marţi, 27 Aprilie 2021, 08:15
335
Berbec: De la tine poate veni impulsul necesar pentru a face această zi memorabilă prin frumusețea sentimentelor și a momentelor în care te lași în voia lor.

Taur: Este o zi a iubirii și o poți sărbători așa cum dorești. E nevoie doar ca iubirea să fi fost deja așezată la locul care i se cuvine în viața ta.

Gemeni: Faci legături între problemele financiare și cele sentimentale, dar sunt forțate și nu îți folosesc la nimic. Poate ar fi bine să uiți de toate aceste gânduri negre și să îți vezi de treburi.

Rac: Ai posibilitatea de a ajunge la sufletul celor apropiați, fără prea mare efort. Contextul e favorabil, e nevoie doar de o inimă caldă, dornică să le facă bine celor dragi.

Leu: E nevoie de multă bunăvoință, ca să îți oferi o zi frumoasă, chiar și în familie. Deși nu ți-a lipsit niciodată bunăvoința, poate că ai uitat că o ai.

Fecioară: Poate că există soluții și pentru problemele tale sentimentale, dar nu le poți găsi în timp ce stai în aceeași baltă a regretelor sau a supărărilor.

Balanţă: Poate că o să ți se pară puțin cam încărcată de sentimentalism această zi, dar e, de fapt, o invitație la a-ți onora sentimentele frumoase, cele care îți îmbogățesc viața.

Scorpion: O adiere de toleranță, o nevoie de bunătate și o dorință sinceră de a le face bine celor din jur te invită să îți construiești singur o zi frumoasă.

Săgetător: Chiar dacă lucrurile nu sunt clare, nu are rost să îți bați capul cu ele. Mai bine te ocupi de cei dragi, să le oferi bucurii, oricât de mici ar fi.

Capricorn: Ești invitat să dovedești, de această dată, prin fapte, că ai înțeles care e partea frumoasă a vieții tale și ce ai de făcut pentru a o proteja.

Vărsător: Ți se potrivește de minune invitația acestei zile de a păstra ce e frumos, fără să te preocupi de soarta a ceea ce e urât în viața ta. Poți dedica această zi frumuseții, pur și simplu.

Peşti: Ai parte de mesaje frumoase care pot veni de la prieteni, prin discuții utile sau prin inspirație, prin momente speciale, pe care ți le poți crea singur.


Articole din aceeaşi secţiune

Marţi, 27 Aprilie 2021
Stire din Fun : Banii luntrașului
Marţi, 27 Aprilie 2021
Stire din Fun : Limita răbdării
Marţi, 27 Aprilie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 26 Aprilie 2021
Stire din Fun : Accident rutier
Luni, 26 Aprilie 2021
Stire din Fun : Întorcându-se de la coasă
Luni, 26 Aprilie 2021
Stire din Fun : Preotul tânăr
Luni, 26 Aprilie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 26 Aprilie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Duminică, 25 Aprilie 2021
Stire din Fun : Cadou pentru doamna învăţătoare
Duminică, 25 Aprilie 2021
Stire din Fun : A rămas credincioasă?
Duminică, 25 Aprilie 2021
Stire din Fun : 9 lucruri clarificate de Covid-19
Pagina a fost generata in 0.2491 secunde