HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

419
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1619345686.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este posibil să te atragă din ce în ce mai mult ideea de a reconstrui anumite idealuri de care ai uitat sau pe care le-ai lăsat în adormire, știind că nu e timpul lor.

Taur: Există riscul să devii mai ascuțit la vorbă, fără să îți dai seama sau cu justificări mii și mii care vin, însă, din supărări mai vechi pe care ar fi mai bine să le dai uitării.

Gemeni: Este un moment bun pentru vizibilitatea ta ca profesionist sau ca om de bază într-un grup anume. Ocazia vine, dar depinde numai de tine să o folosești.

Rac: A venit momentul să te ocupi de familie, de casă, de rezolvarea unor probleme la care doar te-ai gândit și care te-au consumat destul de mult.

Leu: Te orientezi uimitor de repede către alte cercuri, alți aliați și cauți prieteni peste tot. Problema e că trebuie să găsești puncte comune cu acești oameni noi.

Fecioară: Chiar dacă simți nevoia să îți exprimi dezamăgirile, ar fi bine să le analizezi cu atenție, ca să vezi dacă au o bază reală sau sunt doar rodul închipuirii.

Balanţă: Ești invitat să faci și altceva decât ai făcut până acum, să îți împrospătezi viața cu preocupări diferite, eventual unele mai profunde, mai apropiate de suflet.

Scorpion: Va conta orice gând bun pe care vei reuși să îl ții aproape și să îl faci să rodească, conducându-te la decizii bune și inspirate în următoarea perioadă.

Săgetător: Este posibil să începi chiar de azi să te simți mai bine, ca și cum ți-ar fi venit și ție apa la moară, în sfârșit. Vei fi în formă o bună perioadă, dar nu trebuie să îți neglijezi sănătatea.

Capricorn: Este momentul să tragi linie și să vezi ce s-a ales de eforturile tale de a face atmosfera de la serviciu mai respirabilă, mai armonioasă. Poate ți-a reușit, măcar în familie.

Vărsător: Vei avea ocazia să pui în practică ideile pe care le tot întorci de pe o parte pe alta de ceva timp. Vor veni și rezultatele, iar eforturile tale nu vor fi irosite.

Peşti: Astăzi se încheie o perioadă în care ai avut ocazia să te ocupi mai mult de calitatea relațiilor cu cei din jur, în special cu partenerii de orice fel. Concluziile îți aparțin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 26 Aprilie 2021
Stire din Fun : Accident rutier
Luni, 26 Aprilie 2021
Stire din Fun : Întorcându-se de la coasă
Luni, 26 Aprilie 2021
Stire din Fun : Preotul tânăr
Luni, 26 Aprilie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 25 Aprilie 2021
Stire din Fun : Cadou pentru doamna învăţătoare
Duminică, 25 Aprilie 2021
Stire din Fun : A rămas credincioasă?
Duminică, 25 Aprilie 2021
Stire din Fun : 9 lucruri clarificate de Covid-19
Duminică, 25 Aprilie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 25 Aprilie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Sâmbătă, 24 Aprilie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Vineri, 23 Aprilie 2021
Stire din Fun : Nebunii vor să evadeze!
Vineri, 23 Aprilie 2021
Stire din Fun : Săraca femeie…
Pagina a fost generata in 1.7332 secunde