HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

953
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1616682248.jpg

Articole recomandate

Berbec: Cauți un anumit fel de sprijin și ai tendința de a respinge tot ce nu seamănă cu ceea ce îți dorești. E adevărat că ai puțini prieteni, dar poate că nu de ei ai nevoie.

Taur: Poate că ai regrete, îndoieli sau alte acumulări negative legate de relațiile cu cei dragi. Acum e momentul să renunți la acestea și să construiești ceva mai frumos.

Gemeni: Este adevărat că situația generală pare blocată și tu ești prins în ea, dar poate că există și alte posibilități practice de rezolvare a unor probleme, la care nu te-ai gândit.

Rac: Ești interesat de muncă, dar și de starea ta de sănătate, ceea ce înseamnă că ești, deja, mai înțelept și sunt șanse să echilibrezi lucrurile.

Leu: E un amestec de sentimente și emoții care te poate copleși, până în punctul în care să ajungi la concluzii greșite, în bine sau în rău, despre propria persoană.

Fecioară: Relația de cuplu evoluează în ritmul ei, dar poți perturba acest ritm dacă insiști cu anumite planuri care nu au fost discutate cu sinceritate.

Balanţă: Ar fi bine să rămâi realist sau să faci eforturi pentru a avea o gândire de acest fel. Ca să nu cazi în capcana propriilor aspirații care nu se potrivesc cu realitatea.

Scorpion: Ești decis să așezi, deja, primele cărămizi la baza proiectelor despre care crezi că vor duce la schimbări substanțiale în viața ta. Întrebarea e dacă ai tot ce îți trebuie.

Săgetător: Ai impresia că cei din anturajul apropiat îți ignoră meritele sau calitățile, dar nu e deloc așa. Este doar impresia ta, care nu are o bază reală.

Capricorn: Vrei să pornești într-o adevărată cruciadă ca să cucerești viitorul care ți se cuvine, dar ar trebui să iei în calcul și contextul și piedicile și existența altor persoane care vor altceva.

Vărsător: Îți este din ce în ce mai clar sau ar trebui să îți fie că problemele din familie cer soluții inteligente, poate chiar unele la care nu te-ai gândit niciodată.

Peşti: Ai impresia că vei reuși să ajungi acolo unde meriți cu adevărat, dar adevărul este că te afli deja pe drumul cel mai bun pentru tine. Ai nevoie doar să înțelegi ce se petrece, de fapt.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 06 Iunie 2021
Stire din Fun : Program de „divertisment”
Duminică, 06 Iunie 2021
Stire din Fun : Definiții
Duminică, 06 Iunie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 06 Iunie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Vineri, 04 Iunie 2021
Stire din Fun : Rugăciunea unei femei
Vineri, 04 Iunie 2021
Stire din Fun : Ideea unui țăran
Vineri, 04 Iunie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.6279 secunde