HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

317
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1616507574.jpg

Articole recomandate

Berbec: De la partenerul de cuplu sau o altă persoană la fel de importantă din viața ta pot veni soluții inteligente pentru problemele dificile cu care te confrunți. Trebuie doar să le ceri sfatul.

Taur: Ar fi bine să te protejezi, în primul rând pe tine, inclusiv față de excesele de critică cu care te vei întâlni astăzi. Nu îți este de folos să îți tot reproșezi aceleași lucruri, iar și iar.

Gemeni: Una spui și alta faci, nu pentru că ai avea ceva de ascuns, ci pentru că îți place starea de oscilație, îți oferă impresia că ești liber, când nu faci decât să te complaci în nehotărâre.

Rac: Tensiunea poate ajunge la cote mai greu de suportat, mai ales pentru un om calm din fire. Te poți sustrage, dar va trebui să faci un efort de voință și să te îndepărtezi de sursele de stres inutil.

Leu: Consideri că ți-ai cenzurat destul aspirațiile, nu din modestie, ci ca să te asiguri că vei reuși să le realizezi. Este posibil să se fi strecurat o minciună în această abordare, pe care ți-o spui singur zi de zi.

Fecioară: Te poți simți prins în situații neplăcute din care nu vezi ieșirea, pentru că au legătură cu persoane apropiate, de care ești puternic atașat. Poate ar fi bine să te detașezi, și pentru tine, și pentru ele.

Balanţă: Poți vedea și luminița de la capătul tunelului, și întunericul care ascunde drumul până acolo. Deocamdată ai nevoie de curaj, ca să pornești la drum sau să-l continui, chiar dacă pare greu.

Scorpion: Comunicarea nu este la cotele cu care ești obișnuit, nici cea directă, prin cuvinte, nici cea indirectă. Ar fi bine să dai dovadă de prudență în exprimare și să temperezi orice impuls mai războinic.

Săgetător: Ai mari îndoieli legate de sentimente, de această lume nesigură a simțirii, care nu poate fi controlată în vreun fel. Atâta neliniște nu face bine nimănui, cu atât mai puțin unei persoane îndrăgostite.

Capricorn: Este o zi despre care nu vei ști ce să crezi, dar vei vedea că ești atras spre partea pesimistă din gândurile tale. Ar trebui să știi deja, din experiență, că această alegere nu duce la nimic bun.

Vărsător: Degeaba întorci pe toate părțile aceleași gânduri, griji și nemulțumiri. Nu vor dispărea de la sine și cu cât le acorzi atenție, cu atât vor deveni mai puternice.

Peşti: E multă tensiune în atmosferă și bine ar fi, dacă ai vrea, să faci un efort să nu o sporești și tu cu ieșiri temperamentale, despre care știi deja că te ajută doar pe termen scurt, dar provoacă daune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 24 Martie 2021
Stire din Fun : Cununile succesului
Miercuri, 24 Martie 2021
Stire din Fun : Cine face business mai bine?
Miercuri, 24 Martie 2021
Stire din Fun : Mare pericol
Miercuri, 24 Martie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 23 Martie 2021
Stire din Fun : Onoarea familiei
Marţi, 23 Martie 2021
Stire din Fun : Nu mai înjura!
Marţi, 23 Martie 2021
Stire din Fun : Femeia în tabelul lui Mendeleev
Marţi, 23 Martie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 23 Martie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Luni, 22 Martie 2021
Stire din Fun : Am auzit că divorţezi!
Pagina a fost generata in 0.466 secunde