HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

342
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop16110614031612356193-1613484356.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai parte de o zi agreabilă, presărată cu momente în care vei dori să apreciezi lucrurile bune și de la serviciu, și de acasă și să îmbunătățești relațiile cu cei dragi.

Taur: Este o zi pe placul tău, prin invitația la generozitate și bunătate pe care nu o vei putea refuza și care îți va face mult mai bine ție decât le va face celor din jur.

Gemeni: Ar fi bine să valorifici ocazia pe care ți-o oferă ziua de astăzi de a te odihni, de a te reface, pentru ca apoi să te poți ocupa de orice problemă ivită așa cum se cuvine.

Rac: Ești invitat la revigorare, prin orice metodă cunoști și pe care o practici, de obicei. Ți-ar face bine vecinătatea apei sau orice altceva te ajută să te eliberezi de stres.

Leu: Este necesar să ții cont de părerile celor din anturajul apropiat și pentru asta trebuie să ai răbdare, să îi consulți și să le ceri explicații suplimentare.

Fecioară: Ai în față o zi luminoasă, care te poate ajuta să revii la sentimente mai bune față de cei din anturaj și să accepți ideea că puteți construi împreună ceva frumos.

Balanță: Te bucuri de compania unor persoane care îți inspiră sentimente frumoase și îți pot schimba fundamental dispoziția, suficient cât să devii mai generos.

Scorpion: Ai ocazia de a ajunge la o înțelegere tacită cu cei din familie, pentru a lăsa în trecut cele mai spinoase probleme pe care nu ați reușit deocamdată să le rezolvați.

Săgetător: Te bucuri de compania unor oameni speciali, care reușesc întotdeauna să scoată la lumină partea frumoasă din tine, iar acesta este doar unul dintre efectele pozitive ale prezenței lor.

Capricorn: Este important să ții cont de invitațiile sau solicitările celor din familie, pentru că sunt semne ale unei bunăvoințe cu care nu te întâlnești foarte des.

Vărsător: Ai șansa de a recupera ceva din capitalul de imagine pierdut, printr-un gest frumos pe care îl faci față de cineva din familie, un asociat sau un coleg de muncă.

Pești: Este o zi specială, care aduce o atmosferă agreabilă și invită la gesturi frumoase, la bunăvoință și la toleranță, mai mult decât de obicei. Fii alături de cei dragi şi bucură-te de discuțiile intime cu ei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 17 Februarie 2021
Stire din Fun : Căpitanul se adresează pasagerilor…
Miercuri, 17 Februarie 2021
Stire din Fun : Putem avea încredere în politicieni?
Miercuri, 17 Februarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 16 Februarie 2021
Stire din Fun : Cu gândul la iubită…
Marţi, 16 Februarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 16 Februarie 2021
Stire din Fun : HOROSCOP. Ce prezic astrele
Luni, 15 Februarie 2021
Stire din Fun : Lipsa de încredere
Pagina a fost generata in 0.7013 secunde