HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

500
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop1611061403-1611669606.jpg

Articole recomandate

Berbec: Îți revine curajul de a concepe planuri de viitor diferite de cele de până acum. Ai nevoie de o împrospătare a vieții și o poți realiza pe această cale.

Taur: Este necesar să te educi constant în direcția protejării celor dragi, mai ales împotriva propriilor porniri distructive. Poți începe chiar de azi, dacă nu ai început deja.

Gemeni: Ai ocazia de a reconstrui echilibrul interior, pas cu pas, fără grabă și fără regrete. E nevoie să începi de undeva și să fii sincer cu tine.

Rac: Munca și starea de sănătate, care oricum se influențează reciproc, trec în prim planul atenției tale, de această dată cu maximă seriozitate și cu mai mult curaj.

Leu: S-ar putea să descoperi, cu surprindere, că ai fost singurul obstacol real în calea armoniei din relațiile importante.

Fecioară: A venit momentul să scoți toate cărămizile din molozul relațiilor importante, să vezi ce poți refolosi și să începi să reclădești aceste relații de la zero.

Balanţă: Acum știi care îți este valoarea și nu mai ai nevoie de noi repere. Este un moment bun pentru a începe să pui la treabă această valoare personală, ca să produci alte valori.

Scorpion: Poate ai obosit din cauza atâtor complicații financiare, dar a venit și momentul să o iei de la zero, cu mult curaj și determinare.

Săgetător: Vei avea ocazia să vezi foarte clar ce poți și ce nu poți spune celor din anturaj, în funcție de reacția lor. Este o lecție prețioasă pentru tine și ar fi bine să o apreciezi.

Capricorn: Începând de astăzi vei putea să regândești cele mai multe dintre intențiile serioase pentru viitor și să redesenezi planuri ferme, realizabile.

Vărsător: Îți cauți rădăcinile, înainte de a-ți întinde ramurile spre soare, dar uiți că rădăcinile au nevoie de soare ca să trăiască.

Peşti: Vei avea ocazia să îți recapeți curajul care te-a ajutat în cele mai multe situații dificile să le evaluezi corect și să nu fugi din fața lor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 18 Iunie 2021
Stire din Fun : Am pierdut tot
Vineri, 18 Iunie 2021
Stire din Fun : Excursii în Egipt
Vineri, 18 Iunie 2021
Stire din Fun : Dorințele unui iepuraș
Vineri, 18 Iunie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 17 Iunie 2021
Stire din Fun : Ursul s-a prăpădit de râs
Joi, 17 Iunie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.6182 secunde