HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

Luni, 18 Ianuarie 2021
240

Articole recomandate

Berbec: Poți primi propuneri, invitații sau poți întâlni persoane care să te inspire să faci ceva interesant cu viața ta. Este bine să fii recunoscător acelor oameni pentru ceea ce îți aduc în dar.

Taur: Ai ocazia să vezi cu ochii tăi cum se schimbă situația, chiar de la o oră la alta, dacă tu te liniștești și renunți la teama de eșec.

Gemeni: Ai impresia că stabilitatea financiară îți va aduce mult râvnita stabilitate interioară, dar te amăgești. Sursa echilibrului interior nu poate fi ceva din exteriorul tău.

Rac: Intuiești corect care dintre calitățile tale va trebui șlefuită și prezentată așa cum se cuvine, ca să poți crește pe plan profesional. Este și aceasta o muncă, poate chiar una foarte grea.

Leu: Îți selectezi prietenii în funcție de beneficiile pe care le poți obține de la ei. Numai că și ei ar putea face același lucru și ar fi bine să fii pregătit, ca să nu fii dezamăgit.

Fecioară: Te poate cuprinde nostalgia din cauza unor elemente din prezent care îți amintesc de ceva drag din trecut. Ar fi bine să iei ce e mai frumos din prezent și să lași trecutul să treacă.

Balanţă: Ai acces la un nivel mai profund de analiză a unor erori care te-au condus la eșecuri răsunătoare, cel puțin față de propria conștiință.

Scorpion: Ești foarte inspirat, dar această viteză a gândirii nu duce numai la lucruri bune. De exemplu, deciziile insuficient gândite, care pot aduce alte și alte complicații.

Săgetător: Ai mai multe surse de hrană pentru suflet, sfera sentimentală nu e doar activă ci și aglomerată. Chiar dacă sunt și multe iluzii pe acolo, acestea vor dispărea de la sine.

Capricorn: Poate că aștepți prea multe de la partenerul de viață și asta vă împiedică pe amândoi să vă bucurați de ce aveți și de câte vă oferiți deja unul altuia.

Vărsător: Ai calități certe care pot fi puse în evidență prin munca pe care o faci și asta nu poate decât să te bucure. Dacă nu le vezi, mai caută-le!

Peşti: Ți-ar fi foarte util să accepți invitația acestei zile la regenerare și revitalizare, printr-un ritm ceva mai lent al activităților, măcar cele din timpul liber.


Articole din aceeaşi secţiune

Luni, 18 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Studentul şi foamea
Luni, 18 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Cum să ajungă un negru în Rai?
Luni, 18 Ianuarie 2021
Stire din Fun : O blondă revoltată…
Luni, 18 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 17 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bătrânica la farmacie
Duminică, 17 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Aţi văzut cum se ţinea?
Duminică, 17 Ianuarie 2021
Stire din Fun : N-are curaj!
Duminică, 17 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 17 Ianuarie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Vineri, 15 Ianuarie 2021
Stire din Fun : A venit reporterul în sat
Vineri, 15 Ianuarie 2021
Stire din Fun : De ce o bere e mai bună decât o femeie
Vineri, 15 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Puteţi, dar nu vreţi!
Pagina a fost generata in 0.2087 secunde