HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

262
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1607008779.jpg

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea să te confrunți cu situații neplăcute la serviciu sau anumite gesturi ale colaboratorilor să îți lase un gust amar. Poate că ai avut așteptări prea mari de la acei oameni.

Taur: Un partener de cursă lungă îți poate face o surpriză neplăcută și primul impuls va fi să îi dai o lecție, eventual una usturătoare.

Gemeni: Vine o veste neplăcută de la un prieten sau o propunere care te-a încântat se dovedește a fi neserioasă. Orice ar fi, e nevoie de reacții echilibrate și de bunăvoință.

Rac: Este posibil să treci prin momente neplăcute din cauza unor persoane dragi, dar vei găsi generozitatea necesară ca să reacționezi frumos și elegant.

Leu: Se anunță neplăceri din partea unor apropiați, dar ceea ce ar fi bine să reții este că aceste neplăceri apar, mai mult, din cauza unor interpretări de-ale tale.

Fecioară: Se anunță unele complicații legate de muncă sau de starea ta de sănătate. Motivele sunt altele decât ar părea, la prima vedere.

Balanţă: Sunt posibile unele probleme în familie care îți pot umbri întreaga zi, dacă te vei lăsa în voia emoțiilor negative care vor apărea.

Scorpion: S-ar putea să te surprindă și pe tine rapiditatea cu care ajunge la urechile celorlalți o greșeală de-a ta, despre care ai fi vrut să nu afle nimeni.

Săgetător: Se pare că vei reuși ceva ce nu ai fi vrut să îți iasă atât de bine, să superi o persoană dragă. Există cale de împăcare, dar cel mai bine ar fi să nu ai nevoie de ea.

Capricorn: Se poate ajunge la tensiuni inutile într-un grup de sprijinul căruia ai avea nevoie. Sigur că vei putea interveni, dar rezultatul depinde de felul în care vei face acest lucru.

Vărsător: Probabil că nu vei reuși să te concentrezi suficient de bine la sarcinile de serviciu, din cauza unor probleme din anturajul apropiat.

Peşti: Poate că nu va fi totul atât de simplu și de ușor, cum te aștepți, dar, cu siguranță, graba ta nu va fi de folos nimănui, de la început până la sfârșit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 04 Decembrie 2020
Stire din Fun : Norocul şi-l face omul cu mâna lui
Vineri, 04 Decembrie 2020
Stire din Fun : Jucau scheleţii poker…
Vineri, 04 Decembrie 2020
Stire din Fun : Contribuţia blondelor la istorie
Vineri, 04 Decembrie 2020
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Decembrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 03 Decembrie 2020
Stire din Fun : De la petreceri, la rugăciuni!
Joi, 03 Decembrie 2020
Stire din Fun : Studenți la Zoo
Joi, 03 Decembrie 2020
Stire din Fun : Complimente sau hărţuire?
Joi, 03 Decembrie 2020
Stire din Fun : Naufragiați pe o insulă
Pagina a fost generata in 0.7244 secunde