HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

294
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1606311354.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ar putea apărea motive de iritare, de enervare chiar și de aici până la impresia că cei din jur au o problemă cu tine, nu mai e decât un pas pe care nu ar trebui să-l faci.

Taur: Orice fel de deplasare poate deveni o adevărată sursă de stres din cauza complicațiilor care pot să apară. Dar, dacă vei reuși să îți păstrezi răbdarea, se schimbă lucrurile.

Gemeni: Pot să se reaprindă conflicte pe care le credeai stinse, de exemplu în familie. Dacă vei insista, vei reuși să le duci la nivelul următor, dar nu vei avea decât de pierdut.

Rac: Unele probleme se pot complica de la un moment la altul, dar numai pentru că cei implicați sunt neexperimentați și nu știu să le gestioneze inteligent.

Leu: Ești tentat să acorzi încredere doar convingerilor tale și s-ar putea să ai dreptate, să fie corecte și bune. Numai că fiecare om are dreptul să experimenteze și să gândească singur.

Fecioară: Orice motiv de conflict devine o piatră de moară pe care nu are rost să o duci în spate, chiar dacă ai putea. Mai bine îi inviți pe toți la armonie, prin puterea exemplului.

Balanţă: Tot ce este legat de muncă, dar și de starea de sănătate este supus unui risc. Acesta poate veni de la tine, cel mai probabil, din cauza unor excese care se văd acum.

Scorpion: Munca ar trebui să fie în centrul atenției tale, dar nu ca de obicei ci ca să protejezi bunele relații pe care ți le-ai construit cu ceilalți.

Săgetător: Ai putea ajunge, foarte ușor, la divergențe majore cu partenerii de orice fel, deși motivele nu au fost atât de importante până acum. Poate ar fi bine să te mai gândești.

Capricorn: Ești în centrul atenției, orice ai face, poate și din cauză că cei din jur au nevoie de echilibru și îl caută la tine. Ar fi frumos să îi ajuți să obțină ce au nevoie. Te va ajuta și pe tine.

Vărsător: S-ar putea să exa-gerezi anumite probleme, mai ales pe cele financiare, ca să te scuzi față de apropiați pentru un refuz sau, poate, pentru mai multe.

Peşti: Astăzi totul devine mai intens și stările bune și cele proaste, și știind acest lucru vei putea să temperezi, măcar din când în când, anumite exagerări.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 26 Noiembrie 2020
Stire din Fun : „Mulțumesc“ în stil românesc
Joi, 26 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Oul de jumătate de kilogram
Joi, 26 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Gheorghe şi Ion
Joi, 26 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 25 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Ce se întâmplă la poarta Raiului
Miercuri, 25 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Copil cu calități de geniu
Miercuri, 25 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Ajutor de la Dumnezeu
Miercuri, 25 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 24 Noiembrie 2020
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Luni, 23 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Atenţie la ce îţi doreşti!
Pagina a fost generata in 0.7882 secunde