Horoscopul zilei. Ce prevad astrele

Vineri, 30 Octombrie 2020
268

Articole recomandateBerbec: Este momentul perfect pentru distracţie, iar ocazii vor apărea. Prietenii te invită să ieşi, dar ai avea chef şi de o aventură nouă, indiferent în ce plan vrei să-i dai startul. 


Taur: Tot ce este frumos are şi o încheiere, iar acest final este aproape. Nimic nu e veşnic, mai ales lucrurile care aduc fericire. Nu dispera! Vei trece la o altă etapă care poate veni cu ceva nou.


Gemeni: Fii atent la propunerile care ţi se fac astăzi, pentru că ele au la bază informaţii pe care le poţi folosi în avantajul propriu. Fie că este un pont bun sau un ajutor amical la nevoie, te scoate dintr-o încurcătură. 


Rac: Nu trebuie să exagerezi cu economiile şi restricţiile ca să nu scapi de sub control cheltuielile, ci trebuie doar să-ţi administrezi chibzuit banii de care dispui, având în vedere şi perspectivele tale financiare. 


Leu: Ieşi în lume, îmbracă-te bine, pune accent pe felul cum te comporţi, pentru că, poate, cineva este cu ochii pe tine. Poate avea loc o întâlnire interesantă cu o persoană care are efecte excelente asupra ta! 


Fecioară: Ceva îţi spune să stai pe loc, momentan, să nu dai frâu liber energiei tale debordante înaintea unui drum care nu duce chiar acolo unde sperai. Intuiţia te trage de mânecă şi spune că ar exista un pericol care poate strica totul la un moment dat. 
Balanţă: Reacţia unor persoane te va supăra, pentru că faci tot posibilul să-i mulţumeşti, iar ei rămân distanţi. Selectează mai sever cine merită ajutorul şi prietenia ta, să nu consumi timp şi energie pentru nişte profitori. 


Scorpion: Victoria nu este departe, dar nu trebuie să dezechilibrezi nimic din urcuşul tău. Lucrurile pot evolua lent, armonios şi bine, încât nici ţie nu-ţi va vine a crede ce frumos se aşează toate! 


Săgetător: Trebuie să te ocupi şi de lucrurile mărunte, de care nu ai avut timp înainte. Găseşti acum starea potrivită pentru a avea mai multă răbdare, descoperind unde se ascund de fapt piedicile.


Capricorn: Un eveniment anunţat, de care îţi era puţin teamă, se apropie. Trebuie să spui prezent când va fi cazul, chiar dacă ţi-a creat un sentiment de panică pentru că nu erai pregătit să-l confrunţi. 


Vărsător: Te simţi dezorientat şi nu mai ştii ce să faci. Ai lăsat lucrurile aşa, cu speranţa că se vor rezolva de la sine, dar nu s-a întâmplat asta. Vei purta o discuţie prin care vei realiza că nu le poţi face pe toate singur. 


Peşti: Vei purta o discuţie între patru ochi prin intermediul căreia vei afla o mulţime de informaţii mai puţin cunoscute, dar cel care îţi face marile destăinuiri îţi cere să păstrezi secretul asupra celor aflate. 

Articole din aceeaşi secţiune

Vineri, 30 Octombrie 2020
Stire din Fun : BANCURI
Vineri, 30 Octombrie 2020
Stire din Fun : Prima zi de muncă, un eşec total
Vineri, 30 Octombrie 2020
Stire din Fun : Mecanicul auto şi Sfântul Petru
Vineri, 30 Octombrie 2020
Stire din Fun : Să ridice mâna sus cui îi plac femeile
Joi, 29 Octombrie 2020
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 29 Octombrie 2020
Stire din Fun : Totul până la sex!
Joi, 29 Octombrie 2020
Stire din Fun : Să bea toată lumea!
Joi, 29 Octombrie 2020
Stire din Fun : Horoscopul zilei. Ce prevad astrele
Miercuri, 28 Octombrie 2020
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 28 Octombrie 2020
Stire din Fun : Prelegere despre sex, la şcoala de fete
Pagina a fost generata in 0.2642 secunde