HOROSCOPUL ZILEI. Ce ascund astrele

317
HOROSCOPUL ZILEI. Ce ascund astrele - logohoroscop-1610543384.jpg

Articole recomandate

Berbec: Situația ta este în evoluție, adică în schimbare și poate de aceea o percepi ca fiind instabilă. E bună și instabilitatea, poate duce la progres.

Taur: Pui la îndoială anumite planuri de viitor, poate chiar pe cele mai frumoase și mai curajoase. Ai motivele tale, dar ar trebui să lași schema lor intactă, ca să te orientezi mai bine.

Gemeni: Cauți stabilitate, vrei să prinzi rădăcini, dar te opui unor decizii inteligente și cuminți care te-ar putea ajuta să o obții. Poate ar trebui să cauți acele soluții inteligente și cuminți.

Rac: Cauți un anumit grad de confort psihic și te grăbești să îl obții, dar din acest motiv nu mai ești atent la propriile reacții. Îi îndepărtezi pe cei din jur și nu o să-ți placă reacțiile lor.

Leu: Ceri cam mult și de la cei dragi și de la prieteni, fără să îți dai seama. Poate că așa te comporți cu tine, dar trebuie să recunoști că nu e ușor nici pentru tine.

Fecioară: Ești tentat să construiești un zid din nemulțumirile legate de cei dragi, între tine și ei, să nu mai treacă nimeni, decât dacă știe o parolă anume.

Balanţă: Ai multe de reglat în activitatea profesională, de la volumul de muncă, prea mare sau prea mic, până la pretențiile financiare care trebuie tratate cu realism.

Scorpion: Sunt destule probleme care te neliniștesc și în încercarea de a te elibera de presiunea interioară, ai putea avea reacții exagerate față de toți cei din jur.

Săgetător: Este destul de instabilă situația unor parteneriate, dar nici tu nu mai ești atât de nesigur pe tine sau timorat de ideea unor schimbări radicale.

Capricorn: Vei avea mai mult de câștigat din folosirea unui ton calm și încărcat de bunăvoință. Dar ai și posibilitatea de a încerca să te impui, inclusiv prin ton.

Vărsător: Ești preocupat de problemele financiare, care, culmea, nu sunt provocate de lipsuri ci de ideile tale cam fanteziste legate de investiții, cheltuieli și economii.

Peşti: O zi cu bune și cu rele, poate chiar în egală măsură, așa că vei avea libertate deplină să alegi cum să îți fie ziua, frumoasă sau furtunoasă, cum îți place mai mult.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 14 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Cele 10 porunci
Joi, 14 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Ceșcuța de ceai
Joi, 14 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Popa şi ciobanul
Joi, 14 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 13 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Trei femei trecând Nilul
Miercuri, 13 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Unde trăiește inginerul Ionescu?
Miercuri, 13 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 13 Ianuarie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Marţi, 12 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Sconcsul şi ţăranul
Marţi, 12 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Plec la mama
Marţi, 12 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Multe cafele
Marţi, 12 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 2.3077 secunde