Horoscopul dragostei pe luna MAI

8726
2
Horoscopul dragostei pe luna MAI - newhorosstockbg2-1336146303.jpg
Berbec: Poate transforma în iubire o relație care până acum se caracteriza printr-o simplă prietenie. De aici decurg clipe extrem de dulci și plăcute la început, după care apar și diferite probleme. În final, vă veți întreba dacă nu ar fi fost mai bine să rămâneți simpli prieteni.

Taur: Pentru Taur, dragostea trece prin stomac și, în același timp, și prin portofel. Nu este vremea pentru romantism și efuziuni sentimentale, ci mai degra-bă pentru calcule reci, dar corecte.

Gemeni: Acordă mult timp și multă energie planului amoros, în luna mai 2012. Nu totul iese întotdeauna așa cum ar trebui, dar știți vorba aceea: mai bine să iubești și să suferi, decât să nu iubești deloc.

Rac: E mai degrabă sin-gur, pe parcursul acestei luni. Vor avea parte de momente de tandrețe doar acei Raci care sunt deja implicați în relații solide, alături de parteneri de încredere.

Leu: Are parte de numeroase activități, alături de persoana iubită, dar și de numeroși prieteni. Vă veți simți bine, deoarece cuplul dumnea-voastră se va afla mai mereu în centrul atenției.

Fecioară: Fecioara poate să aibă parte de o aventură amoroasă cu un coleg de la locul de muncă. Ochi dulci își făceau ei mai demult, dar acum, în plină primăvară, își fac curajul pentru declarații ceva mai fierbinți.

Balanță: Se va simți excelent dacă își va rezerva timp pentru măcar o călătorie alături de partenerul de viață. Dragostea e mult mai intensă în momentele în care schimbăm decorul.

Scorpion: Ești interesat mai mult de sex, decât de dragoste. Atât în general, cât și, în mod special, pe parcursul acestei luni. Nu vă puteți aștepta la sentimentalisme din partea lui, dar se va dovedi un partener extraor-dinar, în pat.

Săgetător: E îndrăgostit lulea și își face întregul program în funcție de dorințele și de nevoile persoanei iubite. Fericiți cei ce vor fi alături de un Săgetător, în luna mai!

Capricorn: Capricornul petrece mult timp alături de persoana iubită, dar nu îl rezervă declarațiilor amoroase. Preferă mai degrabă tot felul de activități obișnuite, desfășurate împreună.

Vărsător: Pornește la vânătoare, cu șanse foarte bune de a face victime în rândul persoanelor de sex opus. Știe cum să se facă atrăgător și va profita din plin de acest lucru.

Pești: se dedică familiei și redescoperă ce frumoa-se pot fi momentele petrecute alături de persoanele pe care le iubesc deja de mult timp. Așadar, Peștele e mai degrabă cuminte, pe plan amoros, în mai 2012.

Comentează știrea

CkrIEgHmynzoN
11 octombrie 2014
JwKfCxKFOCKIPGg

P0dClK http://www.QS3PE5ZGdxC9IoVKTAPT2DBYpPkMKqfz.com

VVfmyHPonAKpvZMj
21 octombrie 2014
bsPLPVMnkKvRXdLNb

4BZS3O piusmoodjjts, [url=http://jnrphieeurtb.com/]jnrphieeurtb[/url], [link=http://rwykjezuxlkk.com/]rwykjezuxlkk[/link], http://yplbicdbumro.com/

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Aprilie 2012
Stire din Fun : Bulă și animalul preferat
Pagina a fost generata in 0.3752 secunde