horoscop

354
Berbec (21 martie - 20 aprilie): Problemele financiare vă îngrijorează. Vă recomandăm să vă păstrați cumpătul și să țineți cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.
Taur (21 aprilie - 21 mai): Fiți mai atent la cheltuieli, ca să nu aveți discuții cu partenerul de viață.Aveți tendința de a critica pe toată lumea. Fiți mai flexibil!
Gemeni (22 mai - 21 iunie): Dimineață s-ar putea să fiți nervos din cauza unor probleme financiare. Dacă nu reușiți să vă păstrați calmul, ris-cați să nu vă terminați treaba la serviciu și să vă certați cu colegii.
Rac (22 iunie - 22 iulie): Dacă intenționați să faceți o investiție, vă sfătuim să nu vă grăbiți. Nu este o zi bună pentru afaceri. Țineți cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie.
Leu (23 iulie - 22 august): Dimineață sunteți indispus. Evitați discuțiile în contradictoriu. Nu vă îngrijorați din cauza banilor, căci în curând veți primi o sumă consistentă de la o rudă mai în vârstă.
Fecioară (23 august - 21 septembrie): Dimineață nu reușiți să vă respectați programul, din cauza unor probleme personale. Un prieten vă propune o afacere. Pentru orice decizie importantă, consultați-vă cu partenerul de viață!
Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): Nu este momentul să cereți o mărire de salariu, pentru că azi nu aveți șanse să vă faceți înțeles cum trebuie. Vă sfătuim să vă limitați la activități de rutină, care nu vă solicită prea mult. După-amiază, reușiți să vă liniștiți alături de partenerul de viață.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Dimineață s-ar putea să primiți o veste bună de la o rudă din altă localitate. Vă recomandăm să vă temperați nervozitatea și să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață.
Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie): Se pare că nu aveți chef de vorbă cu nimeni. Ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri. Evitați speculațiile de orice fel.
Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Aveți multe probleme de rezolvat, dar nu prea vă simțiți în formă. Nu vă asumați riscuri. Evitați discuțiile în contradictoriu .
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Dimineață, aflați de la o rudă îndepărtată o veste care vă indispune și vă dă programul peste cap. Este posibil să plecați într-o călătorie neprevăzută. Aveți grijă la regulile de circulație!
Pești (19 februarie - 20 martie): Intenționați să începeți mai multe treburi deodată. Nu uitați că graba strică treaba! Acordați mai multă atenție problemelor de familie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 14 Februarie 2011
Stire din Fun : Micul dejun, ieri și azi (I)
Sâmbătă, 12 Februarie 2011
Stire din Fun : Animale nou apărute în România
Sâmbătă, 12 Februarie 2011
Stire din Fun : Înțelegându-i pe ingineri
Pagina a fost generata in 1.7911 secunde