HOROSCOP

126
HOROSCOP - logohoroscop-1631455668.jpg

Articole recomandate

Berbec: Contează foarte mult deciziile pe care le iei în acest moment, mai ales cele care implică cheltuieli, investiții sau schimbările în felul în care economisești.

Taur: Partea financiară devine esențială și dacă nu ești atent ar putea deveni chiar principala motivație în tot ce faci, adică un orgoliu mascat dincolo de cifre.

Gemeni: A venit momentul pentru o schimbare la nivelul ideilor pe care te bazezi atunci când relaționezi cu cei din jur. Ai nevoie de un alt model relațional, unul mai constructiv.

Rac: Este posibil să începi să te deplasezi mai mult, să ai mai multe întâlniri cu oameni dinamici, care fac foarte ușor schimburi de idei și inițiative.

Leu: Te vei zbate mai mult decât de obicei pentru că înțelegi că situația ta profesională începe să devină complicată. Ar fi bine să ai și o variantă de rezervă.

Fecioară: Casa și familia încep să te solicite mai mult, dar nu așa cum ți-ai fi dorit, poate, ci prin situații tensionate care trebuie gestionate inteligent și cu răbdare.

Balanţă: S-ar putea să înceapă să apară tot felul de invitații, propuneri, provocări chiar de la prieteni, rude sau persoane apropiate de la care nu te-ai fi așteptat.

Scorpion: Sfera sentimentală devine mai activă, dar nu îți oferă cadouri. Pentru fiecare pas înainte va trebui să depui un efort sincer, după ce înțelegi ce este necesar.

Săgetător: Este posibil să înceapă să îți scape de sub control anumite situații. Sunt coordonate de oameni la care nu ai acces sau pe care nu îi poți influența.

Capricorn: Începe să conteze și mai mult capacitatea ta de a fi diplomat, de a alege cele mai potrivite cuvinte și de a accepta și părerea celor cu care colaborezi.

Vărsător: Te poate cuprinde o dorință de acțiune pe care cu greu o vei controla. Este important să ții cont de ea, dar mai e nevoie și de răbdare și de muncă.

Peşti: Începând de astăzi vei avea acces mai ușor la anumite persoane, informații și mijloace, ca să poți ajunge acolo unde îți dorești.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 12 Septembrie 2021
Stire din Fun : Americanul, englezul şi moldoveanul
Duminică, 12 Septembrie 2021
Stire din Fun : Ivan Turbincă, în inspecţie
Duminică, 12 Septembrie 2021
Stire din Fun : De ce au mâncat broasca?
Duminică, 12 Septembrie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 12 Septembrie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Vineri, 10 Septembrie 2021
Stire din Fun : Românii au făcut ochi!
Vineri, 10 Septembrie 2021
Stire din Fun : Vrei să fii milionar?
Vineri, 10 Septembrie 2021
Stire din Fun : Directorul apelează la psiholog
Vineri, 10 Septembrie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 09 Septembrie 2021
Stire din Fun : Totul până la sex!
Joi, 09 Septembrie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.6016 secunde