HOROSCOP

209
HOROSCOP - logohoroscop16254874681625753626-1626457708.jpg

Articole recomandate

Berbec: Aveți probleme în relația de cuplu. Se impune o discuție serioasă cu partenerul de viață, în care să decideți dacă mai puteți fi fericiți împreună sau fiecare trebuie să o ia pe drumul lui.

Taur: Sunteți irascibili și greșiți mult în relația cu partenerul de viață și cu familia. Cu nervii întinși la maximum, veți avea un conflict cu apropiații, care se va stinge, din fericire, atunci când vă veți liniști.

Gemeni: Sunteți activi pe plan profesional. Aveți în vedere mai multe colaborări și chiar vă gândiți să deschideți o afacere. Trebuie să vă gândiți bine dacă faceți acest lucru cu un partener.

Rac: Sunteți implicați în mai multe activități, așa că nu aveți timp de relaxare. Pe seară poate ieșiți la cină cu persoana iubită.

Leu: Atenție la cheltuieli! Ați intrat serios în buget și riscați să nu aveți bani pentru tot ce v-ați propus. Mare atenție pentru cei care construiesc sau renovează o casă!

Fecioară: Vă relaxați în compania familiei. Pe plan financiar stați foarte bine, așa că plănuiți o escapadă în afara orașului.

Balanţă: Sunteți binedispuse și veți fi o companie foarte plăcută pentru partenerul de viață. Nu e exclusă o ieșire în oraș, pentru cină.

Scorpion: Se anunță câteva zile agitate. Alergați de colo-colo să rezolvați mai multe treburi, iar spre seară se resimte oboseala.

Săgetător: Sunteți nervoși astăzi și vă certați cu un apropiat. Vă dați seama că ați greșit, însă vă este greu să vă împăcați cu persoana respectivă.

Capricorn: Sfârșitul de săptămână vine cu relaxare. Nu aveți chef de nimic, iar asta nu le va pica tocmai bine partenerilor de viață. Cu toate acestea, vor trebuie să accepte situația așa cum este.

Vărsător: Tocmai ați făcut o achiziție, ați cumpărat o casă și abia așteptați să vă mutați. Mai sunt multe lucruri de rezolvat însă și nu înțelegeți de ce durează atât de mult. Încercați să vă implicați mai mult în rezolvarea tuturor aspectelor și să vă plângeți mai puțin.

Peşti: Le pregătiți o surpriză frumoasă partenerilor de viață. Fie că e vorba de o excursie sau o petrecere-surpriză, aceștia vor fi foarte încântați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 16 Iulie 2021
Stire din Fun : Capcane puse de polițiști
Vineri, 16 Iulie 2021
Stire din Fun : Zâmbete la maternitate
Vineri, 16 Iulie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 15 Iulie 2021
Stire din Fun : Ca două picături de apă
Joi, 15 Iulie 2021
Stire din Fun : Evadăm din închisoare?
Joi, 15 Iulie 2021
Stire din Fun : Am sosit, păduchiule!
Joi, 15 Iulie 2021
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 15 Iulie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 15 Iulie 2021
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.6666 secunde