HOROSCOP

157
HOROSCOP - logohoroscop16254874681625753626-1626374424.jpg

Articole recomandate

Berbec: Constatați că persoane din anturajul dvs. au interese ascunse, ceea ce vă indispune. Dar, pe de altă parte, nici nu vreți să îi confruntați și vă agățați de diverse superstiții.

Taur: O decizie luată de partenerul de viață vă face confuz. Astrele vă arată că trebuie să fiți mai independenți și să vă focusați mai mult pe propriile puteri.

Gemeni: Simțiți lipsa unei persoane dragi, motiv pentru care sunteți melancolic, într-o zi în care aveți multe de rezolvat.

Rac: Un disconfort fizic vă împiedică să vă concentrați la locul de muncă. Totul se schimbă radical pe seară, când o să aveți parte numai de momente plăcute alături de prieteni, în jurul unei mese festive.

Leu: Se anunță o zi plină de situații ce trebuie rezolvate repede. Când sunt momente de bucurie, când stresante. Încercați să vă calmați, pentru că nimic nu este așa de grav precum pare la prima vedere.

Fecioară: Ai acces la câteva lucruri la care nu ajunge oricine și ar fi bine să profiți de șansă care ți se oferă în această privință, fără a face abuz. Nu vei mai întâlni o astfel de șansă.

Balanţă: Rezolvați cu ușurință sarcinile de serviciu, astăzi. Aveți dorința de a pune în practică multe lucruri care devin realizabile, cu șanse bune de câștig în bani.

Scorpion: Vă este greu să faceți un pas destul de mare într-o anumită situație la locul de muncă, pentru că vi se pun piedici. Vă gândiți serios să vă schimbați locul de muncă.

Săgetător: Condițiile de muncă au un rol serios în viața dvs. și acum sunteți nemulțumiți de salariu. În situația în care vreți să începeți o discuție cu unul dintre superiori, vă așteaptă un eșec.

Capricorn: O zi în care doriți să vă răsfățați și să vă relaxați. Pe de altă parte, sarcinile de la serviciu se aducă stivă și trebuie soluționate.

Vărsător: Vreți să călătoriți mai mult și vă faceți planuri serioase pentru vacanță. Nu contează vremea sau locul, atâta vreme cât vă relaxați și aveți oamenii dragi alături.

Peşti: Munciți destul de mult încă de dimineață, iar după-amiaza poate aduce o surpriză neplăcută din partea partenerului de viață. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 15 Iulie 2021
Stire din Fun : Ca două picături de apă
Joi, 15 Iulie 2021
Stire din Fun : Evadăm din închisoare?
Joi, 15 Iulie 2021
Stire din Fun : Am sosit, păduchiule!
Joi, 15 Iulie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 15 Iulie 2021
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 14 Iulie 2021
Stire din Fun : După faptă și răsplată
Miercuri, 14 Iulie 2021
Stire din Fun : Drumul sigur spre Rai
Miercuri, 14 Iulie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 14 Iulie 2021
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 13 Iulie 2021
Stire din Fun : Câinele abandonat
Pagina a fost generata in 1.5321 secunde