HOROSCOP

611
HOROSCOP - logohoroscop-1619704766.jpg

Articole recomandate

Berbec: Există riscul unor excese care să-ți păteze imaginea în anturajul apropiat. Singurul lucru pe care-l poți face și care nici nu e greu, e să fii amabil cu toată lumea.

Taur: Este adevărat că planurile tale sunt sub semnul îndoielii, dar poate că e mai bine așa și vei descoperi noi modalități de a-ți construi o viață frumoasă.

Gemeni: Te vezi prins în capcana unor responsabilități pe care nu le-ai înțeles prea bine când ți le-ai asumat. Cu siguranță există și ceva bun în asta, trebuie doar să descoperi ce anume.

Rac: Ai de ales între a te lăsa atras în situații conflictuale sau a le ocoli cu grație, știind că nu fac bine nimănui. Poate că așa vei contribui și la stingerea lor, mai rapidă.

Leu: A venit momentul să faci dovada calităților pe care consideri că le ai, în primul rând față de tine. Ai nevoie de o atitudine mult mai caldă și mai calmă față de propria persoană, mai întâi.

Fecioară: Poate fi o zi care să te dea peste cap și mai mult, deși nu vei putea spune foarte clar de ce. Punctul de pornire are legătură cu felul în care vei reacționa față de propunerile apropiaților.

Balanţă: Relațiile cu anturajul sunt într-un stadiu pe care nu-l poți defini, dar ceea ce știi sigur e faptul că te îndeamnă să temperezi anumite tendințe care îți aspreau caracterul.

Scorpion: Încă e destul de multă agitație în jur și ar fi bine să ții cont de acest detaliu, mai ales atunci când vrei să culegi informații despre oameni și situații.

Săgetător: Liniștea de care ai mare nevoie fuge de tine din cauză că îți cam cauți motive să fii nemulțumit. Poate ar fi bine să vezi și partea bună din orice situație sau persoană din viața ta.

Capricorn: De la tine pot porni inițiativele frumoase sau motivele de supărare care să-i tulbure pe cei din jur. De tine depinde cum va arăta această zi pentru tine și cei apropiați.

Vărsător: Varianta optimistă te atrage, dar ți se pare mai greu de crezut, mai ales când te gândești la relațiile sentimentale. Ar fi mai bine să trăiești mai mult sentimentele și să le judeci mai puțin.

Peşti: Ar fi bine să îți păstrezi calmul, în orice situație, și să oferi un exemplu pozitiv pentru cei care nu reușesc să facă acest lucru. Vei avea mult mai mult de câștigat, pe această cale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 29 Aprilie 2021
Stire din Fun : Cu gloaba la târg
Joi, 29 Aprilie 2021
Stire din Fun : Olteanul în capitală
Joi, 29 Aprilie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 28 Aprilie 2021
Stire din Fun : Ion şi Gheorghe merg cu trenul
Miercuri, 28 Aprilie 2021
Stire din Fun : Reîntâlnire
Miercuri, 28 Aprilie 2021
Stire din Fun : Dorințe speciale
Miercuri, 28 Aprilie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 28 Aprilie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Marţi, 27 Aprilie 2021
Stire din Fun : Banii luntrașului
Pagina a fost generata in 0.6886 secunde