HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

362
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1617886799.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai parte de o zi care te invită să acorzi atenție unor gânduri care par a conține o mustrare și de aceea te-ai cam ferit de ele în ultima perioadă.

Taur: Ai nevoie de un moment de sinceritate cu tine, ca să poți recunoaște valoarea sentimentelor, cele care îți pot asigura bunăstarea la care visezi de mai mult timp.

Gemeni: E un moment de analiză a unor decizii care au avut un impact puternic asupra situației tale familiale. Orice ar fi, ai ceva de învățat din acele momente.

Rac: Ai ceva de învățat din experiențele din ultima perioadă, dar pentru asta e nevoie de o preocupare sinceră, orientată spre cunoaștere și dezvoltare personală.

Leu: Ai la dispoziție o zi care nu îți garantează rezultate excepționale, dar te poate ajuta să construiești ceva frumos, inclusiv în relația cu familia care suferă de mai mult timp.

Fecioară: Poate că nu ești în cea mai comodă poziție, nici în relația cu familia, nici cu superiorii. Dacă ți-ai onorat responsabilitățile, nu ai de ce să te îngrijorezi.

Balanţă: Ce e al tău e pus deoparte, nu pentru că ai fi privilegiat ci pentru că nu oricine poate face ce te pricepi tu sau nu o face la fel de bine.

Scorpion: Există riscul să te amăgești grav cu totul felul de proiecte, planuri și intenții la care ții puțin cam mult. Ar fi mai sănătos să reevaluezi toate aceste frământări.

Săgetător: Îți cauți locul, fără să îți dai seama că ești deja în cel mai potrivit loc pentru tine. Poate nu te bucuri de toate beneficiile la care ai visat, dar asta e o altă problemă.

Capricorn: Este o zi în care vei simți că îți revii, că poți privi altfel viața și că sunt posibile anumite planuri pe care ți le-ai făcut. Dacă ai avut grijă să le respecți drepturile celorlalți, așa va fi.

Vărsător: Un prieten bun te-ar putea sfătui într-o problemă delicată, de care nu ai reușit să te desprinzi deloc în ultima perioadă. Ți-ar fi de folos să auzi idei noi, originale.

Peşti: Ai parte de o zi care te invită la așezarea unor experiențe la locul potrivit. Pentru asta, însă, trebuie să fi depus efortul de a le înțelege rostul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 09 Aprilie 2021
Stire din Fun : Analiza chimică a femeii
Vineri, 09 Aprilie 2021
Stire din Fun : De ce am dat-o afară pe secretară
Vineri, 09 Aprilie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 08 Aprilie 2021
Stire din Fun : Dorința naufragiatului
Joi, 08 Aprilie 2021
Stire din Fun : Cele două cadouri
Joi, 08 Aprilie 2021
Stire din Fun : Într-o unitate de tancuri...
Joi, 08 Aprilie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 07 Aprilie 2021
Stire din Fun : Adevărata pungă
Miercuri, 07 Aprilie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.5681 secunde