HOROSCOP

169
HOROSCOP - logohoroscop16110614031612356193-1613065550.jpg

Articole recomandate

Berbec: Viitorul arată mai bine, la fel și planurile tale. Se poate spune că îți vine inima la loc și poți privi cu mai multă încredere și spre cei dragi și spre sentimentele care vă unesc.

Taur: Redevii cuminte și moderat în sfera sentimentală, ceea ce va face ca nu doar ție să îți vină inima la loc ci și celor pe care îi iubești. Aceștia vor fi primii care vor observa schimbarea.

Gemeni: Poți privi cu maximă responsabilitate sarcinile de serviciu, ca să le poți accepta mai ușor. Starea de sănătate se poate îmbunătăți foarte mult.

Rac: Ai ajuns la punctul culminant al unor schimbări importante, la care lucrezi de mult timp. Seriozitatea și cumpătarea îți vor fi răsplătite.

Leu: Acum îți cunoști propria valoare și știi și că aceasta nu este, neapărat, reflectată în ceea ce reușești să obții ca resurse de orice fel.

Fecioară: Este un moment bun, de bilanț, al încercărilor prin care ai trecut în ultima vreme, în special în relațiile importante. Ai ocazia să vezi roadele eforturilor tale sincere.

Balanţă: A venit momentul să recunoști cât de mult te-au modelat experiențele recente și cât de inutile erau multe dintre preocupările care te-au ținut pe picior de război cu cei din jur.

Scorpion: Însăși baza celor mai importante proiecte ale tale se schimbă și asta înseamnă că va trebui să regândești multe lucruri, să le reconstruiești chiar.

Săgetător: Îți regăsești acel echilibru senin de care îți era dor pentru că l-ai pierdut, fără să îți dai seama unde și când. Acum vei putea privi viața altfel și de asta aveai mare nevoie.

Capricorn: Ai șansa de a deschide larg ochii ca să poți privi cu mai multă seninătate spre un viitor pe care nu îl cunoști, dar ți-a fost teamă că va fi întunecat.

Vărsător: Ai ajuns la anumite concluzii, dacă ai avut suficientă răbdare, aceste concluzii vor fi valabile mult timp de acum încolo. Ai mai făcut un pas spre o abordare matură a trecutului propriu.

Peşti: Te afli la finalul unui drum presărat cu multe meandre, iar acum ai ocazia să vezi unde ai ajuns și ce ai de făcut de acum încolo, în special pe plan profesional.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 11 Februarie 2021
Stire din Fun : Statusuri de neuitat
Joi, 11 Februarie 2021
Stire din Fun : Melcul, șeful animalelor
Joi, 11 Februarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 10 Februarie 2021
Stire din Fun : Câinele şi tigrul
Miercuri, 10 Februarie 2021
Stire din Fun : Alb şi negru prin pădurile Africii
Miercuri, 10 Februarie 2021
Stire din Fun : Marketing modern
Miercuri, 10 Februarie 2021
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 10 Februarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 09 Februarie 2021
Stire din Fun : Plasturii l-au dat de gol!
Marţi, 09 Februarie 2021
Stire din Fun : Un bețiv face cinste
Marţi, 09 Februarie 2021
Stire din Fun : Animale vorbitoare
Pagina a fost generata in 2.9302 secunde