HOROSCOP

181
HOROSCOP - logohoroscop16110614031612356193-1612876095.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sigur că poți înțelege părerea oricui și poți chiar să le dai dreptate, fiecăruia la rândul său. Dar tu știi, în sinea ta, că adevărul e unul singur, pentru toți.

Taur: Va conta orice gest frumos din partea ta față de cei din familie și nu numai. Ziua aduce o oarecare confuzie în probleme importante, așa că este bine venită generozitatea ta.

Gemeni: Îți vine să abandonezi anumite planuri, mai ales pe cele serioase, care îți dau mari bătăi de cap. Este doar un moment de slăbiciune, pe care trebuie să îl iei ca atare.

Rac: S-ar putea să ajungă la urechile tale informații care te vor neliniști, dar ai resursele necesare ca să îți păstrezi echilibrul și să îi ajuți și pe cei din jur să facă la fel.

Leu: Ai impresia că nu te poate afecta ceva ce nu are legătură cu tine, chiar dacă e grav. Ar fi bine să fii ceva mai atent la tot ce se petrece în jurul tău și vei observa evoluții interesante.

Fecioară: Este important să protejezi ceea ce iubești, chiar dacă unii dintre apropiați ar putea avea o părere complet diferită sau ți-ar pune piedici, în vreun fel.

Balanţă: Structura ta interioară este conservatoare, apreciezi tot ce și-a dovedit valoarea în timp și această latură te protejează de exagerările de orice fel, chiar și de ale tale.

Scorpion: Ar fi bine să tratezi cu mai multă circumspecție anumite păreri care vin de la anturaj. Te-ar putea atrage în capcane pe care acum nici nu le bănuiești.

Săgetător: Șansa ta vine din faptul că privești cu o oarecare suspiciune orice părere care ajunge la tine. Reperele tale sunt clare și asta te va ajuta astăzi, cel puțin.

Capricorn: Ești protejat chiar de acea latură a firii tale care îți face probleme, de obicei. Faptul că ții foarte mult la părerile tale, fără să devii agresiv, este un avantaj astăzi.

Vărsător: Ai parte de momente frumoase, mai ales cele petrecute în intimitate. Problemele nerezolvate sunt tot acolo, dar ai puterea de a le privi altfel.

Peşti: Te poți bucura de momente speciale, pe care le vei petrece în compania unor oameni care te apreciază. Vor exista și unele umbre, dar nu vor acoperi tot cerul tău senin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 09 Februarie 2021
Stire din Fun : Plasturii l-au dat de gol!
Marţi, 09 Februarie 2021
Stire din Fun : Un bețiv face cinste
Marţi, 09 Februarie 2021
Stire din Fun : Animale vorbitoare
Marţi, 09 Februarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 08 Februarie 2021
Stire din Fun : La frizerie
Luni, 08 Februarie 2021
Stire din Fun : Mărturisirea
Luni, 08 Februarie 2021
Stire din Fun : Noaptea nunţii
Luni, 08 Februarie 2021
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 08 Februarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 07 Februarie 2021
Stire din Fun : Aveți grijă la doctor!
Duminică, 07 Februarie 2021
Stire din Fun : Inspecție la fabrică
Duminică, 07 Februarie 2021
Stire din Fun : Mary se întoarce din luna de miere
Pagina a fost generata in 0.6997 secunde