HOROSCOP

183
HOROSCOP - logohoroscop16110614031612356193-1612791757.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai acumulat un capital de imagine foarte solid pe care nu ți-l poate lua nimeni. Numai tu ai putea, într-un moment de neatenție, să îți pierzi încrederea în propria valoare.

Taur: Ar fi bine să privești cu bunăvoință orice solicitare care vine din familie, dar și pretențiile, chiar și cele nerostite, ale celor dragi. Știu ei ce știu sau intuiesc un potențial ascuns.

Gemeni: Ești într-un moment delicat și în relația cu prietenii vechi și cu cei mai noi. Ar fi bine să le acorzi atenție, mai ales celor care au ceva să îți reproșeze.

Rac: Ai ajuns într-un punct important din evoluția ta profesională și socială. Acum e momentul pentru a pune în practică experiențele acumulate.

Leu: Poate că nu ești deschis față de părerile diferite de ale tale, chiar dacă vin de la oameni în care ai încredere. Ți-ar fi de folos să asculți, cel puțin, ce cred acei oameni.

Fecioară: Faptul că ești dispus să asculți ce au de spus cei din familie e deja un pas înainte. Ar fi bine să judeci corect ceea ce îți propun, chiar dacă tu vrei altceva.

Balanţă: Ești preocupat de anumite probleme din trecut, pe care nu ai reușit să le rezolvi. Sunt șanse să reușești, într-un fel sau altul, dacă vei accepta și abordări diferite.

Scorpion: E de ajuns să domolești dorința de a exprima doar tu ce gândești, ce dorești și ce speri, ca să te protejezi de exagerările care îi pot îndepărta pe cei dragi.

Săgetător: Te agiți cam mult, zicând că numai așa vei reuși să faci rost de banii necesari, mai ales că suma nevoilor crește de la o zi la alta.

Capricorn: Astăzi ai putea ajunge la concluzii mai cuminți și mai potrivite în probleme cărora nu ai reușit să le dai de cap. Ai putea primi ajutorul unui apropiat, dacă îl vei cere.

Vărsător: A venit momentul pentru decizii importante sau, măcar, pentru primele etape ale acestor decizii. Contează foarte mult să îți asculți intuiția care vorbește cu vocea inimii.

Peşti: Este o zi care te poate ajuta să îți revii cu adevărat, să faci planuri noi, mai realiste, și să acorzi atenție și celor dragi chiar dacă gândesc altfel decât tine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 08 Februarie 2021
Stire din Fun : La frizerie
Luni, 08 Februarie 2021
Stire din Fun : Mărturisirea
Luni, 08 Februarie 2021
Stire din Fun : Noaptea nunţii
Luni, 08 Februarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 07 Februarie 2021
Stire din Fun : Aveți grijă la doctor!
Duminică, 07 Februarie 2021
Stire din Fun : Inspecție la fabrică
Duminică, 07 Februarie 2021
Stire din Fun : Mary se întoarce din luna de miere
Duminică, 07 Februarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 07 Februarie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Vineri, 05 Februarie 2021
Stire din Fun : Lupta antidrog
Vineri, 05 Februarie 2021
Stire din Fun : La ţară…
Vineri, 05 Februarie 2021
Stire din Fun : Blonda vopsită brunetă
Pagina a fost generata in 1.7749 secunde