HOROSCOP

216
HOROSCOP - logohoroscop1611061403-1611321299.jpg

Articole recomandate

Berbec: Intuiția funcționează excelent astăzi, așa că vei avea pe ce să te bazezi, înainte de a avea reacții exagerate sau de a lua decizii disproporționate.

Taur: Ai tendința de a te baza doar pe ceea ce știi tu, chiar dacă recunoști, cu jumătate de gură, că este posibil să nu fie valabil pentru toată lumea.

Gemeni: Cauți să te eliberezi de povara propriilor porniri pesimiste, ca să îți recapeți libertatea interioară, fără de care nu simți că trăiești.

Rac: Este o zi care aduce nori, dar aceștia nu apar pe un cer senin, așa că nu au de ce să fii surprins. Va fi nevoie de bunăvoință, ca să nu apară și furtuna.

Leu: Vrei multe și ești pregătit pentru eforturile tactice necesare ca să ajungi acolo. Problema e că evaluările pe care te bazezi ar putea fi depășite.

Fecioară: Va conta foarte mult cum anume vei reuși să îți gestionezi emoțiile negative acumulate, de care nu ai reușit să te eliberezi la timp.

Balanţă: Îți asumi anumite restricții, ca să nu îi superi pe prietenii sau rudele tale, dar poate ar trebui revizuite. Multe sunt rodul unor concluzii eronate.

Scorpion: Pot să apară mai multe nemulțumiri decât de obicei, care te vor împiedica să rezolvi chiar și problemele obișnuite, din cauza lipsei de concentrare.

Săgetător: Este posibil să ajungi la concluzia că nu poți controla mai nimic din situația generală în care te afli. Nici nu e nevoie, dacă te gândești mai bine.

Capricorn: S-ar putea să te prindă nepregătit anumite situații, mai ales cele tensionate. Ca să nu te streseze mai mult decât e cazul, ar fi bine să îți propui să fii mai înțelegător cu cei din jur.

Vărsător: Poate că ai motive reale să fii nemulțumit de poziția pe care o ocupi acum pe plan profesional, dar nu îți folosește la nimic să insiști pe aceste gânduri triste.

Peşti: Este o zi puțin diferită de ceea ce ai fi sperat și tocmai de aceea ar fi de dorit să îți păstrezi calmul, răbdarea și bunăvoința în orice moment, de-a lungul întregii zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 22 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Noroc sau ghinion?
Vineri, 22 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Agenţii secreţi în luna de miere
Vineri, 22 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Acesta-i cel mai necinstit lucru!
Vineri, 22 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 22 Ianuarie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Joi, 21 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Întrebări de la Sfântul Petru
Joi, 21 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Stire din Fun : La fabrica de cârnaţi
Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Ce-i cu sora Margareta?
Pagina a fost generata in 0.7697 secunde