HOROSCOP

219
HOROSCOP - logohoroscop-1606485286.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești coordonatorul propriei vieți mai mult ca oricând, chiar dacă ai momente când te îndoiești de acest lucru. Asta înseamnă și că ar fi bine să fii mai responsabil.

Taur: Se poate crea o legătură foarte frumoasă între momentele în care faci un sacrificiu pentru cineva drag și sentimentele pe care le uitasei.

Gemeni: Trăiești o perioadă care poate fi numită examen de maturitate. Cei mai exigenți profesori vor să afle, de la tine, dacă ai învățat să te organizezi, să folosești resursele cum trebuie.

Rac: Faci legături foarte interesante în taina minții tale, despre care numai tu știi. Acum vezi că resursele investite încep să dea roade.

Leu: Ai șansa de a selecta care dintre calitățile tale ar trebui cizelate și scoase la lumină și ce defecte ar trebui eliminate, ca să poți trăi mai frumos și mai bine.

Fecioară: Astăzi poți descoperi că răbdarea ta este răsplătită frumos, printr-o realizare care va trece neobservată de alții, dar pentru tine înseamnă mult.

Balanţă: Poți ajunge la concluzii foarte utile și interesante despre viața ta de familie, despre cum anume te ajută să progresezi eforturile pe care ești dispus să le faci pentru ei.

Scorpion: Ar fi bine să nu te concentrezi pe lipsuri pentru că nu ele creează bunăstarea ci disponibilitatea ta de a progresa, de a face alți pași înainte.

Săgetător: S-ar putea să se ridice ceața care îți acoperea privirea și să vezi mai bine cine are sentimente reale pentru tine și cine nu.

Capricorn: Ai parte de un moment foarte bun, în care să îți restrângi planurile de viitor, dar nu pentru a renunța la ele ci pentru a le selecta pe cele care merită să le realizezi.

Vărsător: Astăzi vei avea ocazia să vezi cu ochii tăi care este diferența dintre un om care face eforturi pentru propria educație și unul căruia nu îi pasă de astfel de lucruri.

Peşti: Este o zi specială, care te poate ajuta prin invitația la sinteză, la a-ți aduna gândurile și a le concentra într-o singură direcție, în care să te dezvolți de acum înainte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 27 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Un nebun a scăpat de la sanatoriu
Vineri, 27 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Alune de pădure
Vineri, 27 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Nemții tot nemți
Vineri, 27 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 26 Noiembrie 2020
Stire din Fun : „Mulțumesc“ în stil românesc
Joi, 26 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Oul de jumătate de kilogram
Joi, 26 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Gheorghe şi Ion
Joi, 26 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 26 Noiembrie 2020
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Miercuri, 25 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Ce se întâmplă la poarta Raiului
Pagina a fost generata in 0.7883 secunde