HOROSCOP

148

Articole recomandate

Berbec: Te frământă un milion de gânduri şi nu ai nici cea mai vagă idee despre cum va decurge planul pe care îl ai în vedere. La locul de muncă te vei face remarcat.

Taur: Cei din jur apelează la ajutorul tău mai mult ca oricând şi acest lucru te bucură nespus de mult. Este şansa ta de a arăta că şi tu eşti un om altruist.

Gemeni: Nu te interesează deciziile şi nici părerile celor din jur. Consideri că ceea ce faci tu este perfect. Ar fi bine să te mai gândeşti şi la cei din jur.

Rac: Relaţia cu partenerul de viaţă ar trebui să fie foarte bună. Este posibil ca situaţia financiară să nu fie grozavă, dar perspectivele sunt încurajatoare şi puteţi face împreună planuri de viitor. Evitaţi întâlnirile cu prietenii, fiindcă există riscul să apară divergente care pot degenera în ceartă. Aveţi grijă să vă onoraţi promisiunile!

Leu: Ai mare grijă în cine ai încredere, pentru că o persoană pe care tu o consideri prieten îţi va face zile fripte. Încrederea se câştigă în timp, şi ar trebui să ştii acest lucru.

Fecioară: Începe să te intereseze, din ce în ce mai mult, ce cred cei din jur despre tine. Indicat este să te focusezi pe lucruri cu adevărat importante.

Balanţă: Schimbare de planuri astăzi şi te alegi cu nervi şi stres. Ar fi cazul să te calmezi şi să laşi agitaţia deoparte pentru că nu este nimic grav.

Scorpion: Detaşează-te de problemele din familie, pentru că rişti să nu mai dai randament la locul de muncă. Nu reuşeşti să faci faţă tensiunilor şi rişti să clachezi.

Săgetător: Te consideri neîndreptăţit, dar, pur şi simplu, nu ai curaj să ripostezi. Ar fi bine să stai de vorbă cu cei pe care îi consideri responsabili de acest lucru şi să vezi cum stau lucrurile.

Capricorn: Creativitatea este soluţia ta salvatoare. Aduci un plus de inspiraţie în echipa cu care lucrezi şi parcă lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine.

Vărsător: Pe plan financiar, totul merge absolut perfect. Te bucuri mult că reuşeşti să pui bani deoparte pentru vacanţa la care ai visat tot anul.

Peşti: O mică ceartă în cuplu se va transforma într-un scandal de zile mari. Ar fi indicat să începi să îţi mai temperezi comportamentul agresiv. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 16 Septembrie 2020
Stire din Fun : Dilema unui fiu care vrea să se însoare
Miercuri, 16 Septembrie 2020
Stire din Fun : Soţul gelos, soţia şi detectivul
Marţi, 15 Septembrie 2020
Stire din Fun : Nu reuşesc s-o scot din ţarc!
Marţi, 15 Septembrie 2020
Stire din Fun : Am chef de lectură, nu de sex!
Pagina a fost generata in 0.9438 secunde