HOROSCOP

127

Articole recomandate

Berbec: Primii fiori ai unei noi idile încep să îți dea peste cap toate planurile. Nu reușești să te concentrezi și nici nu știi ce remediu ai putea avea. Încearcă să revii cu picioarele pe pământ.

Taur: Încrederea în persoana iubită îți este greu zdruncinată de o decizie luată fără aprobarea ta. Concluzionezi că părerea ta nu mai contează ca altădată, motiv pentru care te superi teribil.

Gemeni: Încercările tale de a-ți crea un spațiu mai mare la locul de muncă aduc nemulțumirile colegilor, care se simt lăsați la urmă. Ar fi trebuit să le ceri și lor părerea înainte de a lua decizii de capul tău.

Rac: Sănătatea ta este bună, iar acest lucru te bucură nespus. Decizi să răspândești peste tot micile tale secrete pentru un stil de viață sănătos, iar cei cu care intri în contact vor fi bucuroși să te asculte.

Leu: Pui mare accent pe deciziile pe care le iei, pentru că te temi de un eșec. Să știi că un pas în spate nu este cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla. Fii mai relaxat!

Fecioară: Te complaci într-o situație care, cu excepția stării de confort, nu îți aduce absolut nimic. Nu uita că, deși ești într-o relație, trebuie să crești individual și să-ți dezvolți abilitățile.

Balanță: Modelul celor din jur devine sursa supremă de inspirație pentru tine. Reușești să colectezi într-un timp relativ scurt datele de care ai nevoie pentru a face o schimbare substanțială.

Scorpion: Învață că trebuie să mai lași de la tine într-o relație. Ai mare nevoie de sfaturile celor din jur, dar orgoliul tău nu te lasă deloc să le primești. Nemulțumirile tale sunt infinite. În final, vei reuși să treci cu bine peste tot.

Săgetător: Mult timp nu va mai trece și vestea mult așteptată va ajunge la urechile tale. Și va avea exact esența la care sperai. Așadar, nu vei mai avea niciun motiv să te plângi că ție nu-ți ies lucrurile așa cum speri.

Capricorn: Deja visezi la vacanță, dar mai ai multe de rezolvat până să poți pleca departe, să uiți de tot. Nu uita că trebuie să termini proiectele înainte de a pleca.

Vărsător: Veștile bune vin rând pe rând și te bucuri de viață mai mult ca oricând. Ai toate motivele să fii fericit, mai ales că cei din jur îți apreciază fiecare decizie pe care o iei, având în vedere că tot ce faci tu este și în favoarea lor.

Pești: A nu da un răspuns clar la întrebările celor pe care îi critici nu îți stă în fire. Așadar, nu încălca regula și explică ce se întâmplă de fapt de ești nemulțumit de cei cu care lucrezi. Au dreptul să știe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 01 August 2020
Stire din Fun : Propunere indecentă!
Sâmbătă, 01 August 2020
Stire din Fun : Femeile și joburile lor
Sâmbătă, 01 August 2020
Stire din Fun : Prima zi de muncă, un eșec total
Sâmbătă, 01 August 2020
Stire din Fun : Blondele din autobuz
Sâmbătă, 01 August 2020
Stire din Fun : Cum au apărut cele 10 porunci
Vineri, 31 Iulie 2020
Stire din Fun : Cel mai bun sex din ultimii ani
Pagina a fost generata in 0.9373 secunde