HOROSCOP

145

Articole recomandate

Berbec: Chiar dacă ai impresia, la prima vedere, că poți rezolva totul fără să fie nevoie și de cooperarea celorlalți, te înșeli și ar fi bine să te oprești, înainte de a greși față de ei.

Taur: Pot să apară contradicții supărătoare cu cei din anturajul apropiat, deși problemele nu sunt grave, ci e doar o chestiune de orgoliu la mijloc.

Gemeni: Este posibil să acumulezi impresii negative despre anumite persoane și despre tine, să te îndoiești de intențiile bune ale unora și să te descurajezi singur în acest fel.

Rac: Se poate să fi rămas cu un gând întunecat în minte, cu o îndoială care îți tulbură liniștea și să te lași influențat, poate prea mult, în relația cu partenerul de cuplu.

Leu: Simți povara responsabilităților asumate când erai în cu totul altă dispoziție, mai protectoare. Acum vrei mai multă libertate de mișcare și nu prea ai.

Fecioară: Cei dragi cer mult de la tine, poate mai mult decât te-ai fi gândit vreodată să oferi. Este esențial să fii deschis sufletește față de ei și vei reuși.

Balanță: Sunt probleme delicate, dureroase în familie, care nu doar au lăsat urme, ci provoacă și acum suferință. De astfel de probleme nu te poți ocupa decât cu mănuși de catifea.

Scorpion: S-ar putea să ajungi la concluzii care te îndeamnă la război cu anumiți apropiați, dar e doar o chestiune de orgoliu inflamat pentru care respectivii pot să nu aibă vreo vină.

Săgetător: Valoarea personală e problema cea mai delicată a zilei și poți ajunge la concluzii greșite, dacă te aștepți la anumite confirmări și nu le vei primi.

Capricorn: Se anunță din nou divergențe care pot deveni majore în cuplu sau alte parteneriate. Dacă știi foarte bine care îți este interesul, vei ști și ce, cât și cum să spui celorlalți.

Vărsător: Sunt posibile confruntări destul de dure la serviciu, așa că ar fi bine dacă ai reuși să îți vezi de treburi și să stai departe de orice epicentru de conflict.

Pești: Poți ajunge la concluzii greșite, doar pe baza unor impresii de moment, în special în interacțiunile cu cei dragi. Bine ar fi să rămâi cât de calm poți și să nu arunci cu vorbe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 16 Iulie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Joi, 16 Iulie 2020
Stire din Fun : Să fie blondă, dar cu stil!
Miercuri, 15 Iulie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Miercuri, 15 Iulie 2020
Stire din Fun : Bravo, mă, i-ai spart fierea!
Pagina a fost generata in 0.7327 secunde