HOROSCOP

137

Articole recomandate

Berbec: Începe o etapă nouă în viața ta, o etapă care aduce mai multă poftă de viață, dorință intensă de a trăi experiențe noi, mult mai frumoase decât cele de până acum.

Taur: Treci în faza următoare cu un deficit la capitolul energie pe care îl poți recupera doar cu condiția să îți accepți și respecți limitele firești. Ai nevoie de foarte mult curaj să reușești acest lucru.

Gemeni: Se dinamizează sectorul prietenilor și al rudelor prin alianță, semn că pot să apară tot felul de propuneri, inițiative și idei dintre cele mai curajoase care să rezolve unele probleme.

Rac: Fie că ești pregătit sau nu, va trebui să treci în prim plan, să fii în centrul atenției unui grup, mai mare sau mai mic, în funcție de preocupările tale.

Leu: Va trebui să te pui foarte serios pe treabă, să te ocupi de examene, de noi etape de studii sau de planificarea unei noi etape de progres pe plan profesional.

Fecioară: Începe o perioadă mult mai dinamică pentru tine, cu multe inițiative ale membrilor familiei sau doar ale partenerului de cuplu care poate pune în pericol bugetul comun.

Balanță: Etapa care debutează astăzi în relația de cuplu este inedită, dar poate aduce numeroase momente de spontaneitate și o sinceritate care va face relația mult mai caldă.

Scorpion: Sectorul muncii și al sănătății trece în prim planul atenției tale și va trebui să faci schimbări pe care le tot amâni de ceva timp sau abia acum le descoperi.

Săgetător: Pasiunile, plăcerile și bucuria de a trăi îți vor colora diferit existența în perioada următoare. Începând de astăzi, vei fi interesat de toate acestea, într-un mod cu totul special.

Capricorn: Se poate spune că familia și casa vor deveni următorul tău mare proiect de care te vei ocupa, neobosit, timp de mai multe luni. E foarte important cum vei face acest lucru.

Vărsător: Astăzi, debutează un segment mult mai dinamic din existența ta, cu multe deplasări, întâlniri și ocazii neprețuite de a experimenta lucruri noi.

Pești: Ești foarte motivat să îți schimbi situația financiară, să faci investiții și să cheltui pentru a-ți asigura altfel de oportunități, noi surse de venit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 29 Iunie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Sâmbătă, 27 Iunie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Pagina a fost generata in 1.7491 secunde